maandag 7 juni 2021

Les 159 ~ Ik geef de wonderen die ik ontvangen heb. Met commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens! En dit is het geschenk dat jullie jezelf allemaal kunnen geven. Wanneer je vergeving beoefent vertelt het ego je dat je een geschenk aan iemand anders geeft en dat je zult verliezen. Als je je wrok opgeeft, als je je slechte herinneringen opgeeft, als je je geschiedenis opgeeft, dan verlies je.

Je verliest niet! Je krijgt vrijheid en je zult zien dat, als je de wereld vergeving schenkt door er met wetende en vergevende ogen naar te kijken, jij jezelf slechts bevrijdt van het drama en de slavernij aan de dood die de wereld van scheiding jou biedt.

Degenen onder jullie die mentaal en emotioneel in de problemen zitten, veroordelen iets. Je beoordeelt je leven als onjuist. Je beoordeelt een familielid als zondig. Je doet iets dat je eigen pijn veroorzaakt. En het ego - de geest die in scheiding gelooft of het deel van de geest dat in scheiding gelooft - moet scheiding creëren, want dat is waar hij in gelooft! Dus je lijdt.

Er is een deel van je geest dat gelooft dat je gescheiden bent van God en van je broeders en zusters en als zij maar zouden veranderen, dan zou alles beter zijn. De wereld moet veranderen om beter te worden.

Maar de waarheid is dat jij moet veranderen. Je moet veranderen over wat je denkt dat de werkelijkheid is. Je moet van gedachten veranderen over jezelf en je broeders en zusters en inzien dat jij de brenger van dit lijden bent en dat het door jouw oordelen is dat je dit creatieve proces implementeert. Het is een miscreatie. Je wilt niet lijden, maar je doet het per ongeluk.

Ieder van jullie die naar zijn eigen lijden kijkt, zal zien dat er een liefdeloze gedachte in zit over jezelf, over een van je broers of zussen, over een plaats, een persoon, een idee en dus veroorzaak jij je eigen lijden wanneer je die gedachte gelooft.

Keer je naar de Heilige Geest en vraag om jou te tonen waar je liefdeloos bent. Vraag om getoond te worden waar je geest haat en je afscheiding op iemand of iets projecteert. Het wordt je getoond, maar je moet het willen! Je moet iets anders willen dan je lijden. Je moet iets meer willen dan je woede. Je moet iets meer willen. Je moet vrede willen en je moet willen de waarheid kunnen zien.

De waarheid is dat jullie allemaal één zijn. De waarheid is dat jullie allemaal gelijk zijn. De waarheid is dat hier alleen fouten worden gemaakt; denkfouten worden gemaakt op deze planeet. Er wordt geen blijvende zonde gemaakt. Er wordt geen blijvende zonde begaan. Vergeef hen, want ze weten niet wat ze doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten