donderdag 5 augustus 2021

Les 218 ~ Herhaling van de les 198: alleen mijn veroordeling verwondt mij. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit is zo belangrijk voor je om te onthouden. Wanneer je een ander veroordeelt ben jij de enige die hieronder lijdt. Wanneer je een ander veroordeelt ben jij de enige die hiervan de pijn voelt. Wanneer je een ander veroordeelt ben jij degene die verliest.

Er is een overtuiging in het denksysteem van het ego dat aanvallen je iets oplevert. Het is de basis van het denksysteem van het ego. Volgens dit denksysteem is de manier om iets te krijgen ‘aanvallen’.

Je krijgt niets door aan te vallen, je bevordert slechts de scheiding waardoor je eigen lijden nog groter wordt.

Vergeving is dus niet echt iets voor iemand anders. Dit is een van de grote misvattingen over vergeving . Vergeving is voor jou.

Als je een ander vergeeft stopt jouw lijden. Wanneer je een ander vergeeft voed je niet langer de afscheiding. Wanneer je een ander vergeeft herbron jij jouw denkgeest, word je weer heel en heb je toegang tot gemoedsrust. Je bent vrij van de meedogenloze gedachten over iemand tegen wie je een wrok koesterde. Je krijgt het voordeel van je herwonnen geest, je frequentie gaat omhoog en dat betekent dat je betere ervaringen, betere ontmoetingen zult hebben.

Dus wat je wrok ook is, of ze nu groot is of klein, het is jouw oordeel, het is jouw denken die zich aan jou laat zien en jouw lijden.

Laten we dit dus niet meer doen. Laten we een stapje terug zetten in het voortdurend geven van onze mening en het aangeven van argumenten, vooral op sociale media.

Je wordt gemanipuleerd door de massamediasystemen. Constant zijn er kansen voor het ego om over te argumenteren, te oordelen, in een conflict te geraken. Door je daarbij aan te sluiten, verlies je.

Dit is een van de redenen waarom we je adviseren om je televisie uit te zetten en om je sociale media te filteren om niet in provocerende situaties terecht te komen. Niet om je een zwak iemand te doen lijken, oh nee, maar om je kracht terug te krijgen in plaats van deze nutteloze verspilling.

De verspilling van energie die je ziet in jullie massamedia en sociale mediasystemen is belachelijk. Je wordt bespeeld. Je energie wordt van je weggezogen. Zet het dus uit. Stop met deelnemen aan argumenten en oordelen. 

Focus op het ontwikkelen van je eigen bewustzijn, op het ontwikkelen van je eigen passies, op het ontwikkelen van jouw bewuste verbinding met het Goddelijke. Je zal meer invloed hebben, vrediger zijn, gelukkiger, krachtig zijn.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten