maandag 16 augustus 2021

Les 229 ~ Liefde, die mij geschapen heeft, is wat ik ben. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

We hebben je reeds vaak verteld dat je gemaakt bent uit liefde, van liefde, voor liefde. We willen dat je begrijpt dat als je jezelf zo kan zien er rust in je komt.

Als je jezelf als dwaas, dom of niet geliefd ziet, raak je gespannen en als je gespannen bent zakt het energiesysteem van je lichaam naar een lagere frequentie. Vanaf dat moment begin je dingen met een vergelijkbare frequentie naar jou toe te trekken.

Jezelf zien als een liefhebbend wezen is een van de grootste uitdagingen die je geeft aan het ego. Het ego houdt niet van je. Het is niet gemaakt uit liefde, van liefde, voor liefde. Het is gemaakt uit scheiding met de blik op angst, het nastreven van de dood en liefdeloze praktijken.

Nu weten we dat de taal die we gebruiken soms heel dramatisch is, maar het trekt wel je aandacht, nietwaar?

Maar, terug naar de liefde.

Wees het liefhebbende wezen dat je bent.

Natuurlijk moeten we je hierbij vertellen dat je eerst van jezelf moet houden. Want jezelf haten of jezelf veroordelen is laster, is in feite God aanvallen.

Om een bepaalde reden ben je in een bepaalde vorm gemaakt. Er zijn een paar vervormingen waar je af en toe over struikelt, maar als je gewoon kunt ontspannen en met de stroom meegaat in plaats van tegen de stroom in te gaan zal je beginnen zien dat je prikkelbaarheid, je stress, je oordelen, er komen wanneer je niet op één lijn bent met jezelf. Het heeft niets met iemand anders te maken, alleen met jou.

Ontspan in en met jezelf, volg je innerlijke leiding, luister naar de dingen die je zou willen doen en waarvan je graag zou genieten. En als je dit nu niet doet omdat je een wereld voor jezelf hebt gecreëerd die niet op één lijn ligt met jezelf, begin dan om nieuwe beslissingen te nemen.

Je kunt gewoon beginnen met het nemen van nieuwe beslissingen. Begin anders te denken. Bijvoorbeeld je hebt een baan bij de bank, maar je zou heel graag juwelier willen worden, begin dan met het onderzoeken hoe je dit zou kunnen doen, zoals het volgen van een sieradencursus, onderzoek hoe je een sabbatical kunt krijgen, hoe je hiervoor kan gaan studeren. Je kan contact opnemen met een juwelier wiens werk je leuk vindt en vragen of ze stagiaires aannemen of weekendworkshops of zomerworkshops doen. Neem initiatief. Richt je aandacht op de nieuwe mogelijkheid. Gebruik je intentie om te creëren wat je wilt creëren. Daar gaat het om in dit leven dat je leidt.

Je hebt specifieke voorkeuren en verlangens gekregen omdat ze voor jou iets hebben waar jij over jezelf kan leren. Je zal misschien geen wereldbefaamde juwelier worden, maar wel iets waar je stukken gelukkiger van wordt. Het kan zijn dat je een creatieve manier vindt waarvan je niet wist dat je die had om van daaruit te verschuiven en je leven drastisch te veranderen.

Wees moedig. Breng jezelf in lijn met liefde. Hou eerst van jezelf. Kies die dingen die je graag doet. Hou onderweg natuurlijk ook van anderen, maar naarmate je meer van jezelf houdt, naarmate je meer met de stroom meegaat en stopt met schoppen en vechten tegen de realiteit, naarmate je stopt met beoordelen als onaanvaardbaar en accepteert als ‘het is wat er gebeurt’, zal je merken dat je minder prikkelbaar bent, dat het leven niet meer zo moeilijk is, dat andere mensen niet langer moeilijk doen en dat je op je goede plek zit.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik hou van jou. We zien je morgen weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten