woensdag 11 augustus 2021

Les 224 ~ God is mijn Vader. Hij houdt van Zijn Zoon. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Vele komen tot deze leringen als ze moe zijn.

Je hebt je best gedaan met de kennis die je hebt om dingen voor je te laten werken en toch ontbreekt er iets. Er overkomt je een ramp die je niet aan kunt, je wordt overweldigd door een desillusie, er is depressie, verdriet, schuld, schaamte. En al deze dingen eisen na verloop van tijd hun tol van de menselijke ervaring.

Dit is geen schande. Het is de aard van het beestje, van het achtervolgen van je idolen. Het is de aard van niet op één lijn te zijn met de ware grootsheid. Het is de aard van het ontkennen van wat je bent, hoe je gemaakt bent en wat je doel is.

Het vergt veel werk om God en de liefde buiten te houden. Je wordt dit moe en op dat moment word je leerbaar.

Wees dus dankbaar als je moe bent. Het laat je zien dat je iets niet goed doet, dat je moet ontspannen en je moet overgeven.
Wees dankbaar als je boos of depressief bent. Die emotionele feedback vertelt je dat het niet in orde is, dat je iets verkeerd ziet, dat je iets op de verkeerde manier bekijkt.

Wanneer je vrede vindt, wanneer je geluk vindt, wanneer je vreugde vindt, geniet ervan, hou ervan, ervaar het. Voel je niet schuldig en denk ‘mijn God, hier komt binnenkort een einde aan.’

Als je deze lessen doorloopt en deze lessen jaar na jaar oefent – het is een levenswerk, niet een werk van een jaar - zullen de perioden van vrede, vreugde en geluk langer en langer worden en de ontreddering steeds minder.

Weet dus dat dit met je gaat gebeuren. Het is wetenschappelijk bewezen. Hoe meer je vergeeft, hoe minder angst je koestert, hoe minder je toegeeft aan aanvallen, hoe beter je leven zal voelen, hoe overvloediger je in staat zult zijn om met je ervaringen om te gaan, hoe zachter en vriendelijker je zult worden.

Ik ben diegene die je kent als Jezus. We zijn erg blij dat je bij ons bent op deze reis. We wandelen elke dag met je mee en spreken je morgen weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten