dinsdag 24 augustus 2021

Les 237 ~ Nu wil ik zijn zoals God me geschapen heeft. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Je vreugde, je geluk, je uitdrukking van liefde voor alle dingen, inclusief jezelf is het grootste geschenk dat je de wereld kunt geven.

Als je met opgeheven hoofd over straat loopt en vreugde uitstraalt profiteert elk wezen dat je ontmoet, maar ook velen die je niet ontmoet, van jouw energie.

Wanneer je langs iemand loopt die zich somber of depri voelt en je kijkt die persoon in de ogen en glimlacht ernaar, terwijl je naar waarheid de liefde uitdrukt waarop jij jezelf hebt afgestemd, waarvoor je uit vrije wil gekozen hebt om een baken van liefde te zijn, zal dat wezen dit voelen en erdoor beïnvloed worden.

Wanneer je in de supermarkt bent, je ziet de werknemer en je vraagt hoe het met hem gaat dan zal hij wanneer hij naar je kijkt en een gezicht ziet van iemand die toegewijd is en mededogen uitstraalt dit voelen, niet alleen de erkenning van iemand die hem ziet, maar hij zal het letterlijk door zijn hele lijf voelen en mee opgetild worden.

Word vandaag dus diegene die jij zou willen ontmoeten. Word vandaag dat wezen waarvan je weet dat het in je woont.

Jullie kennen het allemaal. Je weet het dat als jij je down voelt dat je dan niet meer op de goede weg zit. Je weet dat als je somber of depri bent het niet fijn is om bij je in de buurt te zijn. Je weet dat als je klaagt over de dingen, je ook anderen naar beneden haalt.

Word daarom het licht dat je bedoeld bent te zijn, waaruit je gemaakt bent en geef het cadeau aan je familie, je vrienden en de wereld.

Ik ben diegene die je kent als Jezus. Wees het licht van de wereld. Ik spreek je morgen weer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten