woensdag 25 augustus 2021

Les 238 ~ Op mijn beslissing rust heel de verlossing. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die jij kent als Jezus.

Dit soort lessen waarvan het lijkt dat ze veel verantwoordelijkheid vragen zijn in feite lessen die vrijheid geven.

Wanneer jij je geest afstemt op het goddelijke doel valt alles op zijn plaats.

Wanneer je denkt vanuit het systeem van het ego, met al zijn verwarrende en tegenstrijdige overtuigingen ontstaat er chaos.

Wanneer jij dus denkt dat het machtige wezen dat jij bent, chaotisch, onvoorspelbaar, onnodig emotioneel en reactief is, ben je als het ware een zware last voor de ander.

Wanneer je echter je geest op één lijn brengt, dit krachtige creatieve middel dat jou door je goddelijke Vader is gegeven, wanneer jij je geest op dezelfde lijn brengt met liefde, wanneer je begint te handelen, denken, spreken en geloven in de grootsheid die jou heeft geschapen en die door jou weerspiegeld wordt, word je een grote aanwinst voor de wereld en voor jezelf.

Gedaan met ups en downs, heen en weer, de ene dag goed, de volgende slecht. Nu leef je licht met de wind in de zeilen.

Alle moeilijkheden en tegenslagen die ontstaan vanuit de vervormde geest, de rotsen op de weg en waar je over struikelt, zijn door jou gemaakt omdat jij de schepper bent van je toekomstige ervaring. Het is de weerspiegeling van de frequentie die door je geest vastgehouden wordt, de weerspiegeling van je overtuigingen die je bekrachtigt met je machtige creatieve vermogen.

Oude wrok besmet je toekomst. Elke keer dat oude wrok je opnieuw bezoekt wordt het zaad van de toekomst geplant. De meesten van jullie beseffen dit niet echt.

We weten dat je veel sneller over zou gaan tot vergeving als je echt de implicaties voor je mooie toekomst zou begrijpen.

Als je vergeeft, word je vredig. Het denken stijgt op als een ballon, de kennis van de hemel in. Je krijgt begeleiding die het verstand te boven gaat zolang men op het slagveld van het ego is.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten