donderdag 19 augustus 2021

Les 232 ~ Wees in mijn gedachten, Vader, heel de dag door. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Is het je al opgevallen hoe repetitief je zeurende, negatieve gedachten zijn? Ik moet de olie in de auto laten verversen. Ik moet de olie in de auto laten verversen. En oh, ik moet naar de bank geld halen om de olie in de auto te laten verversen. Oh, ik moet de olie in de auto laten verversen.

Het is een absolute verspilling van je creatieve kracht.

We zouden graag willen dat jij je geest afstemt op de liefdevolle gedachten, op de lessen en de gebeden die we je elke dag brengen en dat je erop vertrouwd dat wanneer er een beslissing moet worden genomen jij jezelf voorbereid zult hebben om op zo'n hoge frequentie te zijn dat het antwoord gemakkelijk voor je te vinden is en de beslissing en de actie die nodig is logisch en gemakkelijk te onderscheiden.

Als jij de hele tijd je geest vervuilt met zorgen over geld, met zorgen over dit en dat, het milieu, de politiek en al deze dingen, waardoor je helemaal op hol slaat, ben je ver afgedwaald van de weg die het antwoord bevat van je problemen.

De antwoorden op je problemen bevinden zich op een plaats met een hogere frequentie dan de frequentie die de problemen veroorzaakte. Dus als je geagiteerd, angstig, bang, veroordelend, bezorgd, nerveus bent, vertelt je begeleidingssysteem je dat je iets verkeerd doet.

Om vrede te hebben is het niet de wereld die veranderd moet worden.

De komende jaren zullen erg tumultueus zijn op jullie planeet en je kunt maar beter niet naar de wereld kijken om te proberen daar je vrede te vinden. Je moet de vrede cultiveren vanuit je eigen bewustzijn, gebruikmakend van je eigen mentale discipline en de training die wij jou hier geven.

Velen van jullie zien waarschijnlijk al dat je een stuk rustiger bent dan de anderen om je heen, omdat je elke dag een bepaalde hoeveelheid tijd besteedt aan het disciplineren van je geest in een meer liefdevolle frequentie.

Andere mensen hebben ook vertrouwen, maar in de economie, in hun lichaam, in de president of de premier of wie dan ook die de leiding heeft over de regering.

Geen wonder dat ze van streek zijn, geen wonder dat ze bang zijn - ze hebben hun vertrouwen gesteld in dingen die hun geloof niet verdienen.

Dit betekent niet dat je niet handelt in overeenstemming met de richtlijnen als het gaat om politieke voorkeuren, milieuacties of een van deze zaken. Maar als je in een hogere frequentie bent zal je heel duidelijk begeleid worden wanneer het tijd voor je is om iets te doen en wat dat iets is.

Dus stop met piekeren, met je zorgen te maken en volg deze lessen in de verwachting dat je de goddelijke leiding zult horen die je nodig hebt om vandaag je beslissingen te nemen.

Ze hoeven niet voor eeuwig en altijd te worden herkauwd. Weet dat als er een beslissing moet worden genomen en je dit werk doet, je in de juiste frequentie zult zijn wanneer het tijd is om een beslissing, om de juiste beslissing te nemen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten