maandag 9 augustus 2021

Les 222~ God is met mij. Ik leef en beweeg in Hem. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Deze les brengt je geest tot rust.

Het is slechts door de overtuiging van afgescheiden te zijn, de overtuiging dat je alleen bent, de overtuiging dat je door God in de steek bent gelaten, dat je diep de angst ingaat.

Maar je bent niet alleen. God is met jou. God is altijd bij je. Verbonden met je hart en geest, voor eeuwig en altijd.

Wanneer je bang bent, wanneer je angst voelt wordt dit gegenereerd door een geloof in een of andere illusoire vorm van afscheiding. Het kan gaan over een vorm van afgescheiden te zijn van een broeder of zuster, over een vorm van afgescheiden te zijn van je vermogen om een overvloedig leven te creëren, over een vorm van afgescheiden te zijn van je natuurlijke gezondheidstoestand, de ideeën zijn illusoir. Maar toch, als je dit gelooft, breng al je creatieve kracht naar die overtuigingen. En die is immens.

Als je ergens in gelooft - je bent bijvoorbeeld alleen - zul je dit met elke vezel van je wezen als een sterke negatieve emotionele reactie voelen. Maar weet je nog wat een negatieve emotionele reactie is? Het is je begeleidingssysteem dat zegt dat je op de verkeerde weg zit.

Houd deze les dus in gedachten. God is altijd bij je. Je bent nooit alleen. Als je jezelf dit gedurende de dag vaak vertelt, zul je je vredig voelen, gelukkig en verbonden met Al Wat Is, omdat je erin gaat geloven.

En als je eenmaal iets gelooft wordt het waar voor jou.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten