donderdag 2 september 2021

Les 246 ~ Houden van mijn Vader is houden van Zijn Zoon. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Dit is iets waar je niet echt over nadenkt. Je denkt niet echt dat de oordelen die je over jezelf hebt en de oordelen die je op deze planeet hebt over je broeders en zusters jou ervan weerhouden je met het Goddelijke te verbinden en je ware aard te kennen.

Het idee te kunnen oordelen is het grootste vergif dat je kunt nemen. Je denkt dat een oordeel jou beschermt. Je denkt dat als je niet oordeelt over dingen of mensen je omver kunt geblazen worden of dat je een voetveeg bent. Het tegendeel is waar.

Als je afstand neemt van het oordeel en de wereld met vergevingsgezinde ogen bekijkt krijg je zoveel meer. Het is de verlichting van het lijden dat door het oordeel veroorzaakt wordt. Verlichting van de scheiding die door het oordeel veroorzaakt wordt. En je kan je verbinden met die vredige plek waar zich alle kennis van alle dingen bevindt; je bent ermee verbonden. En je boort sferen aan die je vermogen om te begrijpen te boven gaan als je denkt vanuit de staat die besmet is door een oordeel.

We willen dat je experimenteert en nogmaals een dag neemt waarop je de hele tijd afstand neemt van je oordeel. Je beoordeelt jezelf niet als je in de spiegel kijkt, je oordeelt niet over de persoon die je afsnijdt in het verkeer. Je oordeelt niet over de manier waarop je collega zijn boterham eet. Jij oordeelt niet.

Wanneer je probeert een hele dag niet te oordelen zal je beseffen hoe vaak je het wel doet. Maar je zal ook beseffen hoeveel rustiger je geest is en hoeveel beter je je voelt omdat je jezelf niet afscheidt van je Vader in de hemel die Liefde is, van de frequentie van liefde die God is. Wanneer je oordeelt, scheid jij jezelf af van de frequentie van liefde waardoor jij je dus slecht voelt.

Weet dus dat jij je slecht voelt doordat je oordeelt, jezelf afscheidt en isoleert van de altijd aanwezige frequentie van liefde dat jouw natuurlijke erfgoed is.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten