zondag 26 september 2021

Les 270 ~ Vandaag zal ik niet de ogen van het lichaam gebruiken. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit klinkt als waanzin, is het niet, om vandaag de ogen van je lichaam niet te gebruiken.

Maar wat je ziet wordt gestuurd vanuit je overtuigingen. Als je overtuigingen nog niet opgehelderd zijn – en in de vroege stadia van die opheldering is je geest nog niet helemaal vrij - neem je verkeerd waar omdat de filters en lenzen waarmee je naar de wereld kijkt nog vertroebeld zijn met onwaarheid.

Met deze les willen we dat jij je concentreert op de denkgeest voorbij de zienswijze van het lichaam. Dat wil zeggen jij bepaalt wat je te zien krijgt. Je besluit niet aan te vallen, niet te oordelen ook al vraagt je instelling dit van je. Het betekent dat je je vrije wil gebruikt en niet je geconditioneerde geest.

Dit is het verschil dat vandaag in deze les naar voren komt.
Je vrije wil is om ervoor te kiezen met liefdevolle en vergevingsgezinde ogen te kijken naar alles wat je tegenkomt.
De geconditioneerde geest kijkt door de filters die je in je bewustzijn hebt opgenomen en gestuurd werden door je vroegere leraren, wie dat dan ook mogen zijn - filmmakers, de leraren op school, religieuze leraren, ouders - al deze wezens die jou dingen geleerd hebben waarvan vele liefdeloos zijn en andere niet waar.

Er wordt je gevraagd om boven het slagveld van de geconditioneerde geest uit te stijgen naar de heldere ruimte van de genezen denkgeest. En dat is een opwindend vooruitzicht; ervoor kiezen om boven het strijdtoneel van het ego uit te stijgen de wereld van vrede, liefde en vreugde in.

We moedigen je aan om dit elke dag te doen, om de hoofdweg te nemen, de hoofdweg van liefde, de hoofdweg waar je met je intentie een liefdevolle en vredige wereld creëert.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten