donderdag 9 september 2021

Les 253 ~ Mijn Zelf is heer en meester van het universum. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Niemand van jullie gelooft dit. Niemand van jullie gelooft dat de ‘slechte’ dingen die jou overkomen jou overkomen omdat jij dit wil. Niemand van jullie gelooft dat de dingen die je niet hebt er niet zijn omdat je ze eigenlijk niet wilt. Er is niemand van jullie die dit gelooft.

Dit is een harde les. Voor jullie allemaal.

Je denkt dat je dingen niet hebt omdat iets anders jou hiervan weerhoudt om het te krijgen, maar je kijkt niet naar je eigen bewustzijn en vraagt jezelf niet af wat er in jou niet van dezelfde frequentie is als dat ding dat je wil.

Als je iets groots, iets bijzonder moois, iets opzichtigs is dat je zou willen, kijk dan naar jezelf en vraag jezelf af: ‘Stemt mijn frequentie hiermee overeen?’

Als je iets heel liefdevol en vriendelijk wil hebben dat je nu niet bezit, ben je dan heel vriendelijk en liefdevol? Ben jij een match voor dat ding dat je wilt? Misschien niet.

Jullie zijn allemaal in scheiding gekomen. Jullie verblijven allemaal in individuele lichamen wat bewijst dat jullie in afscheiding geloven. Je leeft het. Je voelt het. Je ervaart het. Dat is iets dat jullie allemaal gemeen hebben. Jullie hebben allemaal dit geïndividualiseerde lichaam als demonstratie van jullie afscheiding.

Deze lessen vragen jou om daar naar te kijken.

Waar wil je gescheiden zijn? Waar val je anderen aan als bewijs dat ze jou geen pijn zullen doen?

Waar zit jouw blokkade?

Waar leg je jezelf het zwijgen op en deel je je grote talenten niet?

Dit zijn allemaal aspecten van afscheiding die zich door jou manifesteren.

Scheiding is de standaardinstelling op dit aardse vlak. Daarom ook is het een uitdagende plek.

Om die standaardinstelling te negeren moet je een nieuw programma invoeren. Dat is wat we hier doen.

We vragen je om voor liefde te kiezen.

We vragen je om je multidimensionale eeuwige natuur te herkennen.

We vragen je om een stap terug te doen van aanvallen en oordelen, zodat je een nieuwe ervaring kunt hebben, een meer getrouwe ervaring met de ware jij.

Het is door geloof, door afstand te nemen van het oordeel, door naar deze woorden te luisteren en te geloven dat er enige waarheid in zit, dat je wonderen zult gaan ervaren. Je zult bij andere mensen wonderen van transformatie ervaren. Je zult wonderen van transformatie in jezelf gaan ervaren en zelfs in de wereld om je heen.

Maar je moet de moed hebben om iets anders te doen. Je moet begrijpen dat de patronen waar je in je leven getuige van bent jou volgen vanwege jou.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten