zaterdag 25 september 2021

Les 269 ~ Mijn ogen zijn gericht op Christus’ gelaat. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Het is jouw veroordelende, afwijzende kijk op de dingen die oorzaak is van jouw lijden.

Een liefdevolle en accepterende kijk op de dingen, al je broeders en zusters zien als gelijk geschapen en gewaardeerd in de ogen van God, dat zijn de dingen die je gedurende jouw dag moet onthouden.

Er is niet één wezen - de verslaafde, de drugsverslaafde, de dronkaard, de kindermisbruiker, de moordenaar - alle wezens worden op dezelfde manier gewaardeerd door God. Hun gedrag kan afwijkend zijn vanwege disfuncties van de geest van de samenleving en misvattingen, maar iedereen wordt even gewaardeerd en wordt niet in de hel geworpen vanwege hun daden of van wat men doet. Je wordt niet in de hel gegooid omwille van een daad die je hebt begaan.

Begin jezelf te vergeven voor je denkfouten - en dus je daden - en begin te oefenen met het vergeven van je broeders en zusters voor hun denkfouten en handelingen.

Er zijn veel wezens in non-dualistische leringen die vinden dat je niets moet doen. Maar sommigen van jullie worden nu gemotiveerd om je gedrag te veranderen omdat je de gevolgen van je gedrag ziet.

We willen dat je begrijpt dat we hier werken aan het veranderen van je gedrag door het veranderen van je gedachten. We werken aan al je gedachten, zodat je je gedrag kunt veranderen en in die verschuiving aan iedereen die je ontmoet kunt laten zien dat er iets ingrijpends met je is gebeurd, dat je functioneert vanuit een hogere frequentie dan je vroeger was.

Dit zal inspireren. Dit zal nieuwsgierigheid opwekken en sommige mensen zullen je misschien vragen wat je aan het doen bent omdat je nu anders lijkt.

Je moet niet aan bekering beginnen doen. Je hoeft niet op zeepkisten te gaan staan en erop aandringen dat men iets doet. We willen dat je je praktijk oefent.

Je gedachten, overtuigingen en ideeën zijn je praktische beoefening. Scherp ze aan, beheers ze, maak ze liefdevoller in plaats van te proberen anderen te veranderen.

Maar systemen op jullie planeet vereisen wel een verschuiving in je gedrag. En dit is wat we hier doen. We beginnen eerst met de geest. En als de geest eenmaal is veranderd kan het gedrag veranderen.

Onthoud dat wanneer je naar de wereld kijkt en haar beoordeelt je het eindresultaat ziet, het effect van vervormde waarneming in vervormd gedrag.

Probeer niet het gedrag van anderen te veranderen. Verander jouw gedachten zodat de ander door jou geïnspireerd kan worden.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten