donderdag 30 september 2021

Les 274 ~ Vandaag behoort aan Liefde toe. Laat me niet bang zijn. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Je beseft niet dat angst veroorzaakt wordt door je weerstand tegen het leven en je oordelen.

Je maakt letterlijk ruzie met God wanneer je oordeelt over wat er om je heen gebeurt of met jezelf. Je zegt letterlijk dat wat er is er niet zou mogen zijn. En dat creëert angst in de denkgeest.

Er is een deel van de denkgeest dat weet dat je ruzie hebt met God, geloof het of niet. Er is een deel van je geest dat weet dat de confrontatie met de realiteit, waarbij gezegd wordt dat het niet zou moeten zijn zoals het is, ruzie maken is met een kracht die groter is dan jij en waarvan je de strijd niet kunt winnen.

Je kunt de strijd om de werkelijkheid te beoordelen zoals jij die begrijpt, niet winnen. Het veroorzaakt angst in de geest, want wat is, is.
Het maakt niet uit of je ermee in discussie gaat, wat zich momenteel manifesteert verandert toch niet. Het is dus een vergeefse strijd en je verspilt gewoon je tijd.

Je bent veel beter gediend met toe te geven dat wat gebeurt iets is waar je niet wil naar blijven kijken en je te richten op wat je wel wil zien en dat dan versterken.

Dit geldt dus ook voor het vechten tegen de negatieve manifestaties die je momenteel op je planeet ziet. Vecht er niet tegen, maar investeer je liefde en passie in iets dat goed is voor je planeet en je zult merken dat naarmate je frequentie hoger is, je minder energie verspilt en jij je optimistischer voelt.

Hou vandaag van wat is. Hou van jezelf en kijk hoe alles rustig wordt en hoe je angsten verdwijnen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

1 opmerking:

  1. Fijn weer deze vertaling als aanvulling op de lesvan vandaag. Super dat je deze plaatst. Dank daarvoor 🙏🍀💟

    BeantwoordenVerwijderen