donderdag 23 september 2021

Les 267 ~ Mijn hart klopt mee in de vrede van God. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Het antwoord zit in je hart. Je verwijst naar je hart als die plaats die door liefde geleid wordt. Dat is precies waar deze les naar verwijst. Ze verwijst naar het feit dat elk hart dat klopt, dat verbazingwekkende orgaan dat in je borst leeft, de hele tijd een resonantie uitzendt. Als je hart open is, met andere woorden in lijn is met liefde, resoneer je op een frequentie van genezing en creativiteit. Is je hart gesloten, dan word je bang, begin je ziek te worden en resoneer je niet op de frequentie van je ware aard, je thuisfrequentie.

Dit is dus iets voor jou om vandaag te onthouden. Je thuisfrequentie is liefde. Wanneer je een houding hebt van dankbaarheid, van waardering, van vergeving en vriendelijkheid, zit je op de frequentie van liefde. Je gedijt mee en voelt je goed.

Wanneer je hart gesloten is en je een houding hebt van angst begint alles erop te lijken alsof het een beetje uit de hand loopt. Hoe langer je gesloten blijft, hoe erger het wordt, niet als straf, maar als feedback. Het laat je zien of je op dezelfde lijn zit van de liefde of dat je bent afgedwaald.

Onthoud dat er geen bestraffende God is die je straffen zou geven omdat je niet goed bezig bent. Het is alleen de feedback die je krijgt van dit terugkaatsende universum. Het laat je weten hoe goed je bent afgestemd op liefde. Het is heel simpel!

Luister vandaag dus naar je hartslag en vraag jezelf af op welke frequentie je hart klopt. Op de frequentie van liefde of angst?

Open je hart, geliefde, voor de schoonheid van je leven, de schoonheid van je potentieel, de schoonheid van het geschenk van het leven dat jij jezelf hier gegeven hebt. Je bent in dit lichaam gekomen, op deze plek, in deze tijd, om belangrijk werk te doen. Dit trainingsprogramma bereid je hierop voor.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten