vrijdag 10 september 2021

Les 254 ~ Laat elke stem in mij verstommen, behalve die van God. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Die rauwe stem van het ego leidt inderdaad af, maar naarmate je verder vordert met deze lessen ga je het verschil voelen tussen jouw begeleiding en de luide, boosaardige stem van het ego.

Het ego is ongeduldig. Het spreekt eerst en luid. Maar als jij je geest concentreert, je vergevingsoefeningen doet en stopt met je over te geven aan hatelijke fantasieën en het voeden van die energie van de ego-geest, maar de energie van liefde en vergeving aanmoedigt en voedt, vindt er een verschuiving en verandering van stemgeluid plaats en wordt de stem van het ego minder scherp, onduidelijker terwijl die andere stem beter verstaanbaar wordt. En dat is de zachte, liefdevolle, leidende stem van liefde. Liefde is God. God is liefde en dus is de stem van liefde de stem van God.

Als je vraagt om alleen die stem te horen, zend je een krachtige boodschap uit. Je kiest ervoor om je vrije wil te gebruiken om de stem van het ego te dempen.

De stem van het ego is de stem die door jouw samenleving gevoed en gekweekt is en die jouw aandacht heeft gekregen.

Maar nu je bij les 254 bent gekomen heb je al vele dagen besteed aan het geven van liefde en aandacht aan de denkgeest, aan jouw innerlijke leiding en ben je klaar om je denkgeest te wijden aan die innerlijke Stem van God.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten