vrijdag 24 september 2021

Les 268 ~ Laat alles zijn precies zoals het is. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

De meesten onder jullie leven niet in de realiteit, maar in een wereld waarvan men de regisseur is.

Het lijkt er nu op alsof hier sprake is van een tegenstrijdigheid. Enerzijds zeggen we dat jij de schepper bent van je realiteit en anderzijds zeggen we dat je realiteit onjuist is.

Wat we met deze les duidelijk willen maken is dat wanneer je niet op één lijn zit met liefde en je onjuiste overtuigingen en ideeën in je geest nog niet hebt opgehelderd, je leeft in een vervormde versie van de ‘realiteit’.

Je leeft veel in je toekomstige wereld en dat is een denkbeeldige wereld. Je toekomstige wereld is een fantasiewereld. Je realiseert je dit niet als je, terwijl je bijvoorbeeld in de auto rijdt, denkt wat er gaat gebeuren als je thuiskomt.

Je gelooft die films die je in je hoofd ziet, maar in feite zie je een fantasie van de vervormingen in je geest. Je laat je leven niet verlopen zoals het wil.

En wrok is natuurlijk het terugkeren van oude gevechten, oude wonden, oude pijn. Maar nogmaals, je verlaat het huidige moment en leeft in een fantasiewereld, in jouw fantasie over wat er is gebeurd, je fantasie dat je oneerlijk behandeld wordt, je fantasie van die ‘schuldige’ die tegen jou iets doet.

Velen van jullie die onaangename ervaringen hebben gehad zullen nu misschien willen opspringen en zeggen dat het toch echt gebeurd is. En misschien heb je inderdaad een ervaring gehad die niet erg leuk was, maar elke keer dat je teruggaat om die ervaring als die van jou op te eisen, breng je jezelf opnieuw die pijn toe. De andere persoon, de persoon die je in het verleden misschien ooit pijn heeft gedaan, is niet betrokken bij dit slachtofferschap, maar jij wel. Jij kiest ervoor om terug te gaan en de film in je hoofd opnieuw te beleven, dat slechte ding dat je is overkomen, omdat je het wil.
Dit is een heel moeilijk onderdeel van dit vergevingsproces voor hen die al lange tijd wonden koesteren en voeden.

Maar we willen je hier ontlasten van die pijn die je niet wil. Je wil die wrok niet. Je wil niet dat die vervuilde energie in het heden groeit om in de toekomst weer op te duiken, want dat is wat er zal gebeuren. Als je ervoor kiest om in je huidige moment te walgen van je oude wonden en oude pijnen, plant je de zaden voor diezelfde frequentie in de toekomst.

Daarom moedigen we je hier aan en vragen zelfs hen tegen wie in het verleden onvergeeflijke zonden begaan zijn, om die op te geven. We vragen je om er niet meer aan te denken, ermee te spelen en te voeden met je krachtige energie, want dat is wat je aan het doen bent. Elke keer dat jij je vrienden herinnert aan dit vreselijke verhaal dat jou overkomen is, doordrenk je het met je kracht, met je door God gegeven creatieve kracht, de kracht om werelden te creëren.

We willen dat je een mooie wereld voor jezelf creëert, een gelukkige droom hier terwijl je in afgescheidenheid leeft. En het is mogelijk als je je geest traint. Doe dus je les vandaag. Vergeef het verleden. Stop met piekeren over iets anders dan wat er op dit moment gebeurt en waardeer de kansen die je elke dag krijgt om je grootsheid met je broeders en zusters te delen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten