zondag 5 september 2021

Les 249 ~ Vergeving maakt een eind aan alle lijden en verlies. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Het is belangrijk dat je begrijpt dat de verlossing van de wereld afhangt van jouw vergeving. Dat wil niet zeggen dat je dingen in de wereld doet om te voorkomen wat er al is gebeurd.

Velen van jullie kijken naar rampen of politieke onrust, naar dit soort dingen en zien heel veel mensen voortdurend actie ondernemen. Het is belangrijk dat je begrijpt dat er niets mis is met het ondernemen van actie, maar als je geest gevuld is met gif, haat en oordeel over de wezens waarvan jij denkt dat ze iets verkeerds hebben gedaan, zal je de wereld niet veranderen.

Vergeving moet deel uitmaken van jouw beoefening. Hiermee breng je een nieuwe frequentie naar deze plek, breng je naar deze plek een nieuw bewustzijn van liefde.

Vechten tegen hen die oorlog willen stoken heeft geen zin omdat je dezelfde energie gebruikt.

Als katalysator voor verandering leer ik je een andere energie te gebruiken, de energie van liefde. Door het oefenen in vergeving krijg je al je kracht terug om op welke manier dan ook te gebruiken en ieders ervaring hier te verbeteren.

Tenslotte zal jouw wereld niet de plek zijn waar je wil zijn. Het proces van verlossing, het verlichtingsproces brengt jou uiteindelijk naar een plek waardoor deze wereld niet langer de plek zal zijn waar je wil spelen. Je wordt het beu om idolen te achtervolgen; je wordt te moe om nog een lichaam te gebruiken. Je zal weten dat het genoeg is geweest.

En dat is geen desillusie. Verlichting is het zich realiseren dat men dit soort ervaring niet langer nodig heeft om zichzelf uit te drukken.

Daar komt iedereen uiteindelijk achter, maar tot je vergeving als de transformerende oefening maakt om vrede in je eigen geest te brengen, zal de strijd op deze aarde doorgaan. De gevechten op deze aarde zullen doorgaan. Armoede, verdriet en lijden zullen voortduren vanwege de frequentie van de collectieve geesten die deze plek bewonen.

Dus maak van je geest een vergevingsgezinde geest. Ervaar de gelukzaligheid van vrede en begrijp dat je bijdraagt aan de wereld door haar te vergeven.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten