dinsdag 14 september 2021

Les 258 ~ Laat me herinneren dat God mijn doel is. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het ego zal je adviseren dat dit een gevaarlijk gegeven is. Het zal zeggen dat je alles onder controle moet houden. Het zegt je dat, wil het niet mis gaan, jij je aandacht moet richten op en alles moet dirigeren volgens jouw wensen, behoeften, overtuigingen en ideeën. Het tegendeel is waar en dat moet je leren begrijpen.

De meeste van je problemen worden gecreëerd door een onjuiste aandrang naar die dingen die je ego wil hebben. Onthoud dat het ego een mengelmoes is van angstige, beperkende en liefdeloze overtuigingen en ideeën.

Denk je dat die vele overtuigingen en de gedachten en gevoelens die die overtuigingen je geven, jou een vredig, overvloedig, gelukkig en gezond leven kunnen brengen? Zie je daar een logica in?

Het idee om alleen God als jouw doel te hebben lijkt dus radicaal. En dat is het ook.
We vragen jou om de manier waarop je naar de wereld kijkt te veranderen.
We vragen jou om de manier waarop jij je innerlijke wereld bewoont te veranderen.

Dat betekent niet dat jij je niet bezighoudt met de dingen die elke dag gedaan moeten worden. Deze lessen kunnen in stilte in je gedachten worden gedaan terwijl jij je alledaagse taken doet. Terwijl je wacht tot het verkeer weer vlot trekt als je in een file staat. Terwijl je de afwas doet, de tuin wiedt of de was opvouwt. Kortom wanneer je dingen doet die niet al je aandacht vereisen kunnen deze lessen je gedachten en ideeën in beslag nemen en je de frequentie van liefde en vrede brengen.

Dus in plaats van na te denken over wat er mis is met je leven of mogelijke toekomstige problemen terwijl je die alledaagse taken doet, herkauw op dit idee, maak van God je enige doel vandaag.

Kijk hoe jij je voelt en zie welke wonderen in je leven beginnen te gebeuren als je steeds meer tijd doorbrengt in die frequentie waar je op zoek bent naar God.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten