dinsdag 28 september 2021

Les 272 ~ Hoe kunnen illusies Gods Zoon voldoening schenken? Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




 

Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die jij kent als Jezus.

Dit is de waarheid van jouw bestaan. Je kan je hele leven blijven jagen op kleine, glanzende voorwerpen of je kunt naar de kern gaan en dat is Gods liefde voor jou.

De fantastische creatieve kracht die jou heeft voortgebracht, is de kracht waarop jij je beoogt te concentreren. Waarom? Omdat al het andere een dwaasheid is, een onbeduidende zaak.

Je hebt nu de liefde van je leven ontmoet en velen van jullie hebben bij manier van spreken de ‘one-night-stand’ opgegeven, deze onbeduidende zaak.

Verbind je met de liefde van je leven. Zet je in voor de machtigste kracht die er bestaat, verbind je ermee en je zal grote beloningen oogsten, niet alleen van een fysieke, materiële gezondheid en rijkdom, maar ook jezelf kennen, goed in je vel kunnen zitten, in staat zijn om aan het universum, aan je broeders en zusters en aan deze wereld je grootste geschenken aan te bieden in plaats van je tijd te verspillen.

Verspil je tijd niet langer, geliefden. Stem je af op liefde die God is en weet dat je de bron hebt gevonden. Dat je gevonden hebt wat iedereen zoekt.

Als je eenmaal afgestemd bent op liefde, zal al het andere naar je toe komen. Alle materiële dingen die je zou willen zullen naar je toe komen. Dit gaat niet over de wet van aantrekking in de zin van het maken van nieuwe auto's en dit soort dingen, maar de diepere, de diepgaande betekenisvolle aspecten van het leven waar jullie allemaal naar op zoek zijn. Ze zullen naar je toe komen als je in lijn bent met liefde.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten