zaterdag 11 september 2021

Les 255 ~ Deze dag verkies ik door te brengen in volmaakte vrede. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Wat een geweldig geschenk om alle nood los te laten, alle oordelen, alle toekomstige dingen, het verleden loslaten en gewoon zijn met wat vandaag is, dit accepteren en er kalm en in vrede mee zijn.

Voor sommigen kan dit lijken alsof er een wonder voor nodig is en dat kan inderdaad. Maar je vrede blijft alleen achterwege door je eigen gedachten, je eigen oordelen, je gesprekken met mensen over het verleden, toekomstige ideeën of oordelen van het huidige moment.

Jij verduistert jouw vrede voor jezelf. Dat word je niet door iemand anders aangedaan. Zelfs als iemand die boos op je is dichtbij komt, dan nog heb je de keuze om wel of niet mee te gaan in het drama.

Je kan uitstijgen boven het slagveld door alleen maar te besluiten dat te doen. En dat is dus jouw uitdaging vandaag: uitstijgen boven het slagveld en niet meegezogen worden in de vlakke drama's van de strijd van het ego of dit nu klein of groot is.

Het maakt niet uit of ze extern zijn, met andere woorden op andere plaatsen op de wereld of in je eigen leven. Vandaag is de dag dat je voor vrede kiest ongeacht wat er gaande is.

En je zult zien dat je de mogelijkheid hebt om dit te doen. Je zult zien dat, zelfs als je het de hele dag niet kunt volhouden, er momenten zullen zijn dat je een stap terug kunt doen van iets waar je normaal gesproken boos over zou zijn of verstrikt in zou raken. Het is jouw keuze.

De eeuwige vrede is altijd binnen in je, verborgen onder de oppervlakte van de woelige zee van oordelen van het ego.

Duik vandaag diep en vind die stille plek waar jouw natuurlijke zelf woont.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten