zondag 12 september 2021

Les 256 ~ God is vandaag mijn enig doel. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Aan de hand van deze lessen, waarin we je vragen om je geest absoluut te focussen, leer je zien hoeveel verschillende en tegengestelde doelen je in je dag hebt. Aan de hand van deze lessen, die je vragen je concentratie uit te breiden, ga je begrijpen dat je alles zult krijgen door je leven te wijden aan liefde en vergeving.

Het ego vertelt je dat er heel belangrijke dingen in je leven zijn die je niet aan God kunt overdragen en waarvan je niet kunt vertrouwen dat ze uit zichzelf zullen oplossen.

En nee, ze herstellen niet uit zichzelf, maar jij gaat naar de projector. Onthoud dat je leven gemaakt en tot stand is gekomen uit al je overtuigingen, ideeën en dingen waarvan jij gelooft dat het waar is en waar je naar handelt.

Dus als je een manifestatie in je leven hebt van iets negatiefs, iets dat je niet wil of iets dat je ervaart en er genoeg van hebt dan moet je naar de maker, naar de oorzaak van dat gevolg gaan: de projector alias je eigen geest. Vergeving is het opnieuw op punt stellen van de projector.

Net zoals wanneer je naar een bioscoop gaat en je ziet een pluisje op het scherm dan is het dwaas om naar het scherm te gaan en te proberen het pluisje daar weg te halen. Je kan beter naar de operator gaan en vragen de lens te reinigen.

Dat is ook wat je vandaag gaat doen. Je gaat je vergevingsoefening doen, een stap terug doen van aanval en oordeel, het verleden loslaten, de toekomst vergeven en accepteren dat je vandaag creëert vanuit de vredige geest van het niet oordelende, vergevende wezen dat jij bent.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten