maandag 4 oktober 2021

Les 278 ~ Als ik gebonden ben, is mijn Vader niet vrij. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Deze les gaat heel diep. De hele wereld blijft gebonden zolang jij om het even wie schuldig maakt.

Het principe, dat jouw broeders en zusters op deze planeet jouw verlossing zijn, komt hier vandaan. De verlossing van de wereld hangt af van jouw vergeving want zolang je ze ziet als schuldig aan zonde is de wereld in de greep van de denkgeest van het ego die over afscheiding, dood, schuld en zonde gaat.

Ze zijn je verlossing. Het is jouw redding. Het is de verlossing van de wereld.

Jouw vergevingsgezindheid van hen zal alles veranderen gezien zij degenen zijn die het geloof in afscheiding voor jou op zijn plaats houden. En als je het gelooft, dan geldt dat voor alles en iedereen, inclusief God.

Als je denkt dat er zonde is, dan is dat de frequentie van je hele geest.

Dit is dus de kracht van vergeving die niet echt goed begrepen wordt. De kracht van vergeving strekt zich zo enorm uit dat je goddelijk wordt in je vermogen om liefdevolle dingen te creëren, om gezondheid te creëren, om overvloed te creëren, om het leven zelf te creëren.

Deze niet vergeven en verontreinigende oordelen over mensen is je voornaamste taak. Het is de opdracht die jij jezelf geeft om je geest uit te dagen jezelf uit de afgescheidenheid te verheffen. Deze mensen heb jij de rol van de 'slechteriken in je leven’ gegeven zodat je ze kan leren vergeven en je geloof in afscheiding kunt overwinnen.

Deze oude wonden en haat tonen niet hun zonden aan, maar wel jouw geloof in afscheiding. En dat is wat zal genezen als jij vergeeft.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten