zondag 17 oktober 2021

Les 291 ~ Dit is een dag van stilheid en vrede. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Graag willen we dat je geniet van deze dagen van stilte en vrede en dat je ziet hoe jouw denkgeest probeert te verzinnen om iets te doen.

Met dit trainingsprogramma zijn er veel mogelijkheden om gedurende de dag in vrede te zijn en dat zonder amusement, zonder boodschappen te doen, zonder projecten die je geest en tijd in beslag nemen.

Graag willen we dat je meer en meer gewend raakt aan deze stilte, wetende dat in vrede en in stilte zijn inderdaad een prachtig geschenk is. Het ontbreekt daar aan niets. Wanneer de geest volledig tot rust kan komen komt er een opening in het bewustzijn.

Het gebeurt niet in de eerste minuten en ook niet op de eerste dag, zelfs niet in de eerste paar dagen, maar hoe meer dagen je in deze vrede aan elkaar kunt rijgen, hoe helderder je geest wordt en hoe vager de ruis te horen is in jouw communicatie met een hogere frequentie.

Dat is wat dit wezen deed. Ze oefende om stil te zijn. Ze oefende om haar geest te concentreren. Ze oefende haar vergevingswerk ijverig en vastberaden en bracht haar denkgeest terug naar een vredige staat, zonder spanning en wrok. Het was die vastberadenheid die de transformatie van haar lichaam-geest teweegbracht en dat op een zodanige manier dat ze in staat was verbinding te maken met hogere begeleiding.

Dit zal jullie allemaal niet in deze vorm overkomen, vrees niet. Niet iedereen wordt gevraagd dit soort werk te doen. Je krijgt begeleiding, maar je moet eerst wennen aan stilte en vrede en dit niet zien als een of ander gebrek.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten