dinsdag 12 oktober 2021

Les 286 ~ De stilte van de Hemel omhult vandaag mijn hart. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Voor het ego is het idee van vrede een gruwel. Het wil het niet.

Dit is wat je moet onthouden als je ego nog sterk is. Het idee van een volkomen vredige dag zonder drama, zonder spanningen, argumenten, oordelen, angsten, vijandschap is de hel voor het ego.

Voor sommigen kan het lezen van deze les dus beangstigend zijn omdat je niet eens weet hoe je met zo'n diepe vrede om moet gaan. Maar kijk eens naar wat er gebeurt. Je creëert ruimte voor het Goddelijke. 

Je moet alle strijd, angsten, ups en downs loslaten om bewust contact te maken met je leraren en gidsen en dan wordt het heel interessant.

Niet alleen begin je rechtstreeks informatie van hogere frequenties te ontvangen, maar die berichten zelf veroorzaken een nieuwe orde en groei in jou.

Dus als we het hebben over tijden van vrede, zeggen we: als het vredig is, geniet ervan, want het blijft niet duren; door dit opleidingsprogramma zal je transformatie naar een allesbehalve saai leven leiden.

Ja, je geest komt tot rust, je drama's en de onrust verdwijnen, maar je zult afgestemd zijn op kennis en dat zal je inspireren.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten