zaterdag 9 oktober 2021

Les 283 ~ Mijn ware Identiteit verblijft in U. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Hoe meer jij je identificeert met het lichaam, hoe slechter jij je zal voelen.
Dat wil niet zeggen dat je het lichaam moet haten, het tegenovergestelde is waar.

Wanneer je het lichaam aanbidt, zal jij je slechter gaan voelen. Het is een van die vreemde paradoxen die je op aarde ervaart want wanneer je het lichaam van jezelf of van iemand anders aanbidt of verafgoodt, functioneer je in de laagste frequenties die voor jou beschikbaar zijn, namelijk langzame, solide, zware, materialistische frequenties die zich op de onderste sporten van de driedimensionale ladder bevinden.

Waar we met deze lessen naartoe werken is om je naar de bovenste sporten van de driedimensionale ladder te brengen terwijl jij je toch nog steeds in een lichaam bevindt en jezelf nog in afgescheidenheid ervaart. We werken eraan om jullie naar die hogere frequenties te krijgen, ook al ben je in feite nog steeds in een illusoire staat, namelijk die van afscheiding.

Als student van Een Cursus in Wonderen is het jouw taak om je geest te concentreren op de overtuigingen en ideeën met een hogere frequentie en je overtuigingen en ideeën van lagere frequenties op te geven ten gunste van deze met hogere frequenties.

Dit brengt je hoger op die ladder terwijl je in je lichaam bent, in deze schijnbaar afgescheiden staat, maar zonder het lijden. En zodra het lijden begint te verdwijnen en jij je realiseert dat het jouw focus was die jouw lijden veroorzaakte, begin je jezelf en de wereld meer bedachtzaam, meer bezield en meer voorspelbaar te beheersen en dat door het trainen van je geest omdat het lijden eruit verwijderd is en optioneel is geworden. Met andere woorden het ligt aan jou of je er last van hebt of niet.

En deze leringen van hogere frequenties zijn de waarheid. Ze zijn de waarheid over je ware aard gemaakt naar het beeld van God. Je bent een krachtig schepper, maar je moet vrij zijn en in lijn met liefde om je leven zonder pijn te kunnen leven.

En wij zijn getuige van het ter harte nemen van je praktisch oefenen en danken jullie allemaal om zo lang bij ons te blijven. We feliciteren hen die zover in deze lessenreeks gekomen zijn voor jullie toewijding. 

Je zal een gunstig gedrag bij jezelf zien ontstaan. Mensen om je heen zal je zien veranderen; wat je inderdaad een wonder kan noemen. Je zal ook het verminderen van pijn en lijden voelen en vreugde en liefde zullen toenemen. Het bewijs dat deze cursus werkt.

En als iemand je vraagt waarom je deze oefeningen doet kan je zeggen ‘omdat het werkt en ik me er beter door voel waardoor ik meer te bieden heb’.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten