woensdag 13 oktober 2021

Les 287 ~ Mijn doel bent U, mijn Vader. U alleen. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Tot nu toe was je doel allesbehalve God. Het doel was eerder om het perfecte lichaam te vinden of te hebben, om geld te verdienen, om conflicten te vermijden of schade aan te richten. Zoveel dingen en van elk van die dingen die je hebt nagestreefd, geloofde je dat ze je gelukkig zouden maken. Dat is waarom je ze achtervolgde.

Er is die vervorming in de denkgeest die jou doet geloven dat het idool dat je najaagt het enige is dat alles voor je zal veranderen en jou gelukkig zal maken.

Maar wat er gebeurt, terwijl je over deze vermoeiende weg van planeet Aarde reist, is dat je erachter komt dat de meeste dingen die je hebt nagestreefd je niet gelukkig hebben gemaakt. En dat is een geweldig iets voor de denkgeest.

Aan deze kant van de sluier juichen wij als jou dit duidelijk wordt. Het maakt je leergierig en je bent bereid om iets nieuws te proberen. Je begint in te gaan tegen de leringen van de wereld en luistert meer naar de leringen van de hemel.
De leringen van de wereld houden je op het slagveld terwijl de leringen van de hemel je erboven uit laten stijgen en jou uiteindelijk over de hele weg vrede en waarheid geven.

Het is een lange reis die je maakt en je bent nu in een herstelfase. Je hebt jezelf diep in de angst en de verwrongen, ingewikkelde leugens van de wereld van het ego gebracht. Maar je stijgt er bovenuit. Je begint in te zien dat wat je verteld is, niet waar is. Als het waar was, zou je blij zijn. Dat paar laarzen zou je blij hebben gemaakt. Seks hebben met die persoon zou je gelukkig hebben gemaakt. Het krijgen van die baan zou je gelukkig hebben gemaakt.

Jullie zijn allemaal lang genoeg op aarde geweest om te weten dat die dingen je niet gelukkig maakten. Bovendien is er nog steeds een deel, diep in jou, dat om iets roept en dat deel dat diep in jou is, is de waarheid van wie je bent en die naar liefde vraagt.

Het soort liefde dat de denkgeest bevredigd kan je niet vinden in de fysieke materiële wereld. Het betekent niet dat je je leven hier haat of dat jij jezelf niet vermaakt terwijl je in fysieke vorm bent, maar het betekent dat je, nu je de waarheid kent van wat je bent, weet waar echt je thuis is: in de armen van God.

Niet in de dood, maar in het eeuwige leven.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten