zaterdag 16 oktober 2021

Les 290 ~ Mijn geluk nú is al wat ik zie. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Als je om je heen kijkt kan je zien dat de meeste mensen niet kijken naar hun huidige geluk. Ze kijken naar wat er mis is met de wereld en voelen zichzelf ongelukkig, denkend dat het de wereld is die de ellende veroorzaakt.

Maar het is de keuze om naar de zonden van de wereld te kijken en erin te geloven die de mens bedroefd.

Kijk naar het goede, naar het vrolijke, het mooie, naar het vriendelijke, naar wat opbeurend is en je zult je gelukkig voelen. Je voegt dan een hogere frequentie toe aan de frequentie van de wereld, die per slot van rekening een verzameling is van alle denkgeesten, overtuigingen en gedachten.

Zo draag je meer bij aan de wereld en haar genezing dan diegenen die staren naar haar zonden en de verschrikkingen op het speelterrein van het ego, met de handen in de lucht klagend wat een verschrikkelijke wereld dit is.

Jij hebt de keuze. Ga je voor liefde, geluk en vooruitgang of geloof je de leugens van het ego en duik je de beerput van pijn in om er met andere onwetende wezens in rond te dwalen?

Het is onwetendheid die jou doet geloven dat lijden en klagen over hoe de dingen zijn de manier is om ze op te lossen. Dat is het niet. Waar jij je energie in stopt wordt sterker en sterker.

Als je dus kijkt naar het lijden en de verwoesting van deze wereld en je erdoor laat neerhalen, draag je hieraan bij. 

Je draagt hieraan bij!

Dus werk mee aan meer licht, aan geluk, aan vreugde en wees de verandering die je in de wereld wilt zien.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten