zaterdag 23 oktober 2021

Les 297 ~ Vergeving is het enige geschenk dat ik geef. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Er is je verteld dat je in de wereld hard moet werken om te krijgen wat je wil. Je moet worstelen, streven, vechten, ..., zoveel dingen die je geleerd hebt om te krijgen wat je wilt, wat het ego wil. Maar het is vergeving die je vrede brengt en die je in verbinding stelt met een handreiking die je meeneemt op een reis die mooier is dan jij je ooit hebt kunnen voorstellen.

Doordat je in vrede bent wijst deze begeleiding jou de weg. En terwijl jij, tijdens je reis, je licht deelt, zal je steeds meer licht ontvangen, niet als betaling maar omdat je begrijpt hoe de schepping werkt. Je begrijpt dat jij de projector bent, dat iedereen die je tegenkomt daarom in feite een deel van je eigen denkgeest is en dat het dwaas is om aan te vallen of weg te nemen omdat je jezelf aanvalt of jezelf iets ontneemt.

Door gedurende je leven vergeving te beoefenen laat je zien dat je de wetten van de schepping begrijpt, je begrijpt dat je letterlijk met iedereen verbonden bent omdat de ander een personage in je droom is. En die droom kan een nachtmerrie zijn als je jezelf aanvalt door anderen aan te vallen of het is een gelukkige droom door iedereen die je ontmoet te behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten