zaterdag 30 oktober 2021

Les 304 ~ Laat mijn wereld de visie van Christus niet vertroebelen. Met een deel van het toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




 Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

De betekenis van deze les is: wees de verandering die je in de wereld wilt zien want de wereld die je ziet is een weerspiegeling van jou.

Als je veranderingen in de wereld wilt zien moet je die eerst intern en perceptueel in jezelf veranderen waardoor je een andere frequentie aan de wereld toevoegt.

In de demonstraties, die er tegenwoordig veel zijn is er vaak een gevoel van confrontatie of aanval, maar de deelnemers, die streven voor betere dingen, begrijpen de wetten van de schepping niet. Ze gaan met een strijdlustige energie in tegen dat wat zij denken dat de oorzaak is van het probleem.

Er is niets mis met een demonstratie en met gelijkgestemde wezens die samenkomen, maar men moet in liefde samenkomen voor iets. De reacties van de demonstraties die je ziet zijn vaak in tegenspraak met het resultaat dat de demonstranten proberen te bereiken omdat ze geloven dat iets buiten hen de oorzaak is van het probleem.

Nu heerst niet het geloof dat een individu door het veranderen van zichzelf de wereld zal veranderen. Dit wordt niet gelooft omdat je opgevoed bent met wat jullie de wetenschappelijke methode van Newton noemen.

Deze leerstof leert echter dat één persoon de wereld kan veranderen, jouw wereld, omdat jij de schepper van jouw wereld bent, jij jouw wereld ervaart en je dingen van een gelijke frequentie naar je toe trekt.

Dus als jij je bijvoorbeeld zorgen maakt over het milieu - en dit is slechts één onderwerp dat we als voorbeeld gebruiken omdat het momenteel zo centraal staat in de media, het is niet belangrijker dan andere kwesties - als jij jouw persoonlijke manier van consumptie verandert zal je meer bewuste mensen, plaatsen, dingen en ervaringen naar je toe trekken omdat jij jouw rol in het collectieve accepteert. En misschien zeg je dat je maar een druppel in een emmer bent, maar door een bepaalde frequentie aan te tonen beïnvloed je wel de hele emmer en dat is letterlijk wat er gebeurt.

We vragen je dus om gepassioneerd te blijven over wat je wilt en om je niet te laten verleiden door hiervoor te vechten omdat het die energie is die je eraan toevoegt, een strijdlustige zij-en-wij-modus.

Als je bezig bent met de driehonderdste van de lessen, misschien niet voor de eerste keer, misschien voor de tweede of derde keer, wijdt jezelf aan het beoefenen van vergeving. Begrijp dat de wereld die je ziet en de wereld waarop je reageert in je geest is en alleen in je geest en dat wanneer je van gedachten verandert de wereld zal reageren. Het is het wonder dat zich manifesteert.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten