donderdag 21 oktober 2021

Les 295 ~ De Heilige Geest kijkt vandaag met mijn ogen. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Net zoals je ervoor kunt kiezen om met de ogen van het ego te kijken - veroordelend, angstig, tekortschietend, bang voor veel dingen – kan je ervoor kiezen om je blik over te geven aan de Heilige Geest, wat betekent dat je gebruik maakt van een bemiddelende visie die jou gegeven wordt via het Christusbewustzijn waardoor je een vergeven wereld kunt zien.

Want dat is wat de zienswijze van de Heilige Geest je toont, een vergeven wereld of met andere woorden je dag zonder oordeel doorkomen, zonder angst, zonder verwijten, zonder te vechten en wat een enorme rust met zich brengt. Wat je ondertussen bovendien zal verrassen is dat de wereld niet vergaat als het ego stopt met de controle over alles.

Het ego zal je echter wel vertellen dat als jij je overgeeft aan een visie die niet de jouwe is je de controle kan en zal verliezen.

Het tegengestelde is waar.

Wanneer jij je overgeeft aan de visie van de Heilige Geest en je dag doorloopt zonder oordeel, zonder angst, zonder haat en met vergevingsgezinde ogen naar de wereld kijkt zul je beseffen dat je ego niet je vriend is. Dat het iets is dat je gebruikt voor sommige overlevingsaspecten, maar dat het een grote vergissing is om je beslissingen door het ego te laten nemen of je wereld door het ego te laten besturen.

Geef je over aan de Heilige Geest en sta een visie toe die uitstijgt boven de beperkingen en angst van het ego van waaruit het zijn beslissingen neemt.
Ontspan in je overgave, in een leven dat vredig is, liefdevol, met acceptatie. Het zijn andere voorwaarden dan die welke het ego je biedt. Probeer het vandaag nog en kijk wat het je geeft.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten