dinsdag 19 oktober 2021

Les 293 ~. Alle angst is voorbij en hier is louter liefde. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus

Het is een nogal moeilijk te begrijpen concept dat hier vrede, liefde en vreugde is.

Het zijn de angstaanjagende ideeën die die waarheid verbergen en een illusoire wereld weergeven die iedereen wel kent.

Deze angstige, door dood geteisterde, liefdeloze, meedogenloze wereld waarin jullie allemaal leven, is een product van jullie denkgeesten, van ieders verbeelding.

Door het trainen van je geest, het kalmeren van je geest, er meester over te zijn en wakker te worden van alle beproevingen en verhalen die het ego vertelt, komt er vrede en blijft er vreugde en liefde over. Dat is het wat onder alle drama, ploeteren en arbeid van de denkgeest van het ego zit en wat door het ego gemaakt wordt.

Het is je denkgeest die je lijden produceert. En wanneer je leert te stoppen met het veroorzaken van lijden, zul je ontdekken dat je gelukkig bent en dat vrede altijd bij je is.

Dat was altijd al zo, het zat alleen verborgen. Net als de stilte in de diepte van de oceaan verborgen is onder het stormachtige water erboven of net als de zon verborgen zit achter onweerswolken.

Onthoud dat je fysieke wereld altijd de staat van je eigen bewustzijn naar jou terugkaatst. De voornoemde voorbeelden zijn symbolisch om jou te laten zien wat er in je bewustzijn omgaat.

Word als de helderblauwe, zonovergoten lucht boven de onweerswolken. Word als de diepe, stille, kalme oceaan onder de golven en je zult afgestemd zijn op je ware aard die er nu is, wachtend op jou om het te vinden.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten