zondag 24 oktober 2021

Les 298 ~ Ik houd van U, Vader en ook van Uw Zoon. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Door van jezelf te houden als een heilig kind van God en door ook van je broeders en zusters op deze aarde te houden als heilige kinderen van God, zal je zo'n vrede en vreugde in je leven brengen dat je zal versteld staan.

Het zijn die laaghartige oordelen over jezelf en over anderen die leiden tot een diepe vorm van lijden die door velen gedurende de dag ervaren wordt.

Je denkt dat het komt omdat ze het mis hebben of omdat ze slecht zijn, omdat je te oud of te arm bent of je legt het jezelf op, maar de waarheid van de pijn is het oordeel.

Je voelt pijn omdat je oordeelt. Je maakt je los van jouw Zelf en van je broeders en zusters. In dat oordeel van afzondering stap je weg van liefde waardoor je de pijn van het afstand nemen ervan, voelt.

Als je vergeeft, als je vergeet, waardeert en dankbaarheid toont kom je dichter bij liefde.

Als je waardeert en dankbaar bent hou je in feite van de dingen die je waardeert en waar je dankbaar voor bent. Je komt dichter bij liefde. Je voelt je beter.

Dit is de weg die jullie volgen, het is de weg naar de hel of naar de hemel. Kies de weg naar de hemel door liefdevolle vriendelijkheid te beoefenen en alles te vergeven wat je met je aardse ogen ziet.

De problemen die er op dit moment op jullie aardse niveau zijn, zijn het eindresultaat van het verkeerd gerichte denken. De tastbare gebeurtenissen waar jullie op dit moment op jullie planeet getuige van zijn, zijn het eindresultaat van een veelheid aan gedachten, overtuigingen en ideeën die nu gerealiseerd worden. Aan de gebeurtenissen die nu plaatsvinden kan je dus niets doen, maar je kan wel waarderen dat het iets is waar je niet meer van wil, je kan je denkgeest concentreren op het tegenovergestelde van dat wat je niet wil door jezelf af te vragen wat je kan denken, doen, zijn of uitdrukken om jouw visie te helpen manifesteren.

Stop met focussen en beoordelen van wat je niet wil waardoor je pijn en lijden toeneemt. Maar focus op het tegenovergestelde, op wat je graag zou willen, wat je graag wil zien en vraag jezelf af hoe je dat tot stand kan brengen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten