maandag 11 oktober 2021

Les 285 ~ Mijn heiligheid schijnt vandaag helder en klaar. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het idee dat jouw heiligheid jouw verbinding met het Goddelijke weergeeft brengt jou de hele dag vrede.

Wanneer je verstrikt raakt in de verleidingen van de wereld of dat nu geld is, voedsel, seks, dood of ziekte, herinner jezelf dan aan je heiligheid en aan je eeuwige spirituele natuur.

Lijden en een gevoel van somberheid zijn een indicator dat men het spoor bijster is en dat er een identificatie is met de lagere materialistische frequenties van, nogmaals, het lichaam, ziekte, geld of seks.

Wanneer we het over seks hebben dan bedoelen we het gebruik van het lichaam voor fysieke bevrediging en hebben we het niet over de hoger geïnspireerde volmaaktheid van de geest die zich verbindt en, wanneer hart en geest verenigd zijn, het lichaam volgt; wat een heiliger vorm van die specifieke daad is. Net zoals er ongezond voedsel en gezond voedsel is, ongezond en hoogfrequent amusement, pijnlijke, hatelijke woorden en liefdevolle, vriendelijke woorden.

Elk onderwerp van je dag heeft een potentieel aspect voor een lagere frequentie en een potentieel aspect voor een hogere frequentie.

Je heiligheid, je geloof in je heiligheid en je acceptatie dat je een heilige Zoon of Dochter bent van God, een Kind van God, zorgt ervoor dat je de hogere frequentieversie kiest en afstand neemt van de lage frequentieversie door aan te nemen dat iets niet goed genoeg voor je is, dat je beter verdient omdat je een heilig Kind bent van God.

En in de wetenschap dat jij je niet tekortgedaan voelt, voel jij je ook niet alleen en niet aangevallen, maar weet je dat je de hogere frequenties kiest en misschien wat meer geduld moet hebben voor de ervaring van die hoge frequentie.

Onthoud dat er veel momentum in je leven is opgebouwd dat jij je overgegeven hebt aan activiteiten van een lage frequente en het duurt even voordat je gedrag en de gevolgen van je gedrag de transformerende geest ingehaald hebben.

Maar weet dat het ingehaald wordt. Je transformerende geest verandert je leven, je lichaam en alles wat je hier ervaart.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten