maandag 18 oktober 2021

Les 292 ~ Een gelukkige afloop staat voor alles vast. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die jij kent als Jezus.

Dit is niet het verhaal van het ego. Het ego zegt je voorzichtig te zijn, te letten op gevaar, niemand te vertrouwen, heel terughoudend te zijn, te sparen voor de oude dag. Allemaal voorschriften die gaan over slechte dingen die in de toekomst kunnen gebeuren. Het is beter te weten dat je een krachtige schepper bent want als je in die richting denkt, veroorzaak je de calamiteiten waarop je focus ligt.

Als je altijd denkt aan het vermijden van ziekte, word je ziek omdat je de kracht van je eigen miscreaties in je lichaam manifesteert. Als je echter een gepassioneerd leven leidt met een focus op je gezondheid, dan komt je gezondheid in je lichaam tot uiting. Zo simpel is het.

We dagen iedereen die lijdt aan een ziekte uit om te observeren hoe vaak je erover praat, hoe je de toekomst projecteert over hoe erg het kan worden of hoe je er innerlijk over nadenkt in plaats van je een gezond, sterk en gelukkig lichaam voor te stellen.

Je lichaam is niet alles, maar we weten dat, omdat je afgezakt bent naar lagere frequenties, de miscreaties in het fysieke behoorlijk pijnlijk kunnen zijn. Maar naarmate je gedisciplineerd doorgaat met het beoefenen van deze lessen zul je de kracht, vreugde en geluk, waar deze lessen over gaan, zien en voelen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten