maandag 25 oktober 2021

Les 299 ~. Eeuwige heiligheid woont in mij. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het is belangrijk dat je begrijpt dat het absoluut waar is dat jullie heilige wezens zijn.

Je houdt dit alleen maar voor jezelf verborgen door te kiezen voor wereldse afgoden door materialistische doelen en dromen na te jagen die door anderen in jouw denken werd geprogrammeerd.

Iedereen in jullie samenleving is geprogrammeerd en er worden allemaal dingen nagejaagd waarvan die programma's je vertellen dat ze je gelukkig zullen maken.

Niemand heeft je ooit gezegd dat het je heiligheid is die je echt gelukkig maakt en dat de verbinding met die innerlijke heiligheid jou brengt wat je zoekt.

Naarmate je evolueert op deze reis zal je merken dat je leven rustiger wordt, gezonder, overvloediger, voedzamer, betere relaties, gezonder voedsel, gezonder amusement.

Maar je kan ook het gevoel hebben dat je de wereld aan het verliezen bent. Toch verlies je niet de wereld zoals je die nu ziet, maar win je de hemel. Je waarneming transformeert zodat er een liefdevolle, vriendelijke, genereuze wereld voor jou tot stand komt.

Met je getransformeerde waarneming creëer je letterlijk een nieuwe wereld.

Heb dus geduld met jezelf. Niet alles wat niet waar is kan uit je leven verwijderd worden, je angst zou te overweldigend worden. Dag na dag moet je kiezen voor liefde en kleine dingen loslaten waar je vroeger aan vasthield. En door die dingen los te laten creëer je ruimte voor het goddelijke.

Die gecreëerde ruimte wordt gevuld door het goddelijke. Maar je moet hiertoe bereid zijn, je ervoor openstellen en enthousiast zijn want je vrije wil is de beslissende factor.

En als je enige aarzeling of angst hebt zullen we op je wachten totdat je moedig genoeg bent om het van ganser harte te doen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten