zondag 4 juli 2021

Les 186 ~ De verlossing van de wereld hangt af van mij. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die jij kent als Jezus.

Het ego ervaart deze uitspraak als arrogant en zinloos, maar dat is het niet.

Diep in je hart en geest heb je kennis van wat je interesseert en roept. Je kent je passie, iets waar je constant nieuwsgierig naar bent. Het is een constante in je hart en geest dat nooit wankelt, ook al woon je misschien in verschillende huizen en doe je verschillende dingen.

Er is een aspect van jou dat hetzelfde blijft. Het kan een verlangen zijn om mooie dingen te creëren, mensen te helpen of spreken in het openbaar. Het kan een aanhoudende drang zijn om een spirituele tekst van binnen en van buiten te bestuderen, allemaal indicatoren om je op weg te helpen.

Deze persoon (Tina) gebruikte deze laatste toelichting en vond het gestoord. Ze wist niet wat haar bestemming was, maar kende een grote drang om dit materiaal – Een Cursus in Wonderen - te bestuderen. Er was een grote behoefte om gemoedsrust te vinden. Ze begon met vergeven tot haar waarneming zo veel veranderde dat ze in staat was om deze deur tussen hemel en aarde te openen en de communicatie voor haar met ons mogelijk te maken.

Misschien lees je dit gesprek en denk je dat wij begonnen zijn, maar dat is niet zo. Zij begon door haar vergevingsoefening te doen, keihard op zoek naar gemoedsrust wanneer ze van streek raakte, bewust van haar perceptie en vragend die perceptie te veranderen zodat ze de waarheid kon zien. Ze zocht datgene waarvan ze wist dat het haar beter zou doen voelen. Dat was de leiding die ze had en keer op keer de rug toekeerde naar Een Cursus in Wonderen omdat de logica toen voor haar totaal ontbrak.

Jouw passie, je begeleiding slaat volgens jou op dit moment misschien nergens op, maar als het je onverbiddelijk roept, luister en vertrouw erop dat je door je gidsen en leraren wordt geleid naar jouw heilig doel.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten