woensdag 28 juli 2021

Les 210 ~ Herhaling van de les 190: Ik kies de vreugde van God in plaats van pijn. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

Dit is het grootste middel dat het ego gebruikt om te bewijzen dat God je in de steek heeft gelaten: je eigen pijn, je eigen lichaam, je eigen feilbare fysieke structuur. Het bewijst het geloof dat jullie door God in de steek zijn gelaten.

Wat we hier onder jouw aandacht willen brengen, is hoeveel moeite we moeten doen om jou vertrouwen in God te geven, om aan God te denken, om God in jouw leven op te nemen.

Als je deze lessen doet zie je de vele uren dat je niet aan God denkt, dat er geen verbinding gemaakt wordt met de Bronenergie en dat toont jouw geloof aan. Dat is een demonstratie van de verleidelijkheid van deze wereld en hoe alle afleidingen, die je voor jezelf hebt ingesteld, werken.

Je wilt de dingen die je in je leven hebt. Hoe weet je dat je ze wilt? Omdat ze er zijn, je speelt met ze, je geeft je eraan over en je laat ze over jou regeren. Niemand anders dwingt je om te doen wat je doet. Je bent een vrije geest.

Jullie kunnen allemaal de dingen veranderen die je elke dag doet. En dus willen we dat je de waarheid echt begrijpt dat jouw leven jouw keuze is en dat de dingen waar je tijd aan besteedt en in investeert de dingen zijn die je waardeert.

Je waardeert ze misschien niet op de juiste manier, misschien waardeer je ze om de verkeerde reden, misschien waardeer je ze uit angst, maar je gebruikt nog steeds je vrije wil om ze te waarderen en eraan toe te geven en tijd met ze door te brengen.

Pijn is een direct gevolg van je scheiding van liefde. En dus hoe meer pijn je hebt, of het nu mentaal, emotioneel of fysiek is, het is de demonstratie van je afgescheidenheid.

In jullie samenleving wordt dit als liefdeloos beschouwd om mensen die pijn hebben te vertellen dat ze er op de een of andere manier verantwoordelijk voor zijn. Maar we hebben het niet over jouw bewuste beslissingen. We hebben het over je onbewuste miscreaties. Dingen zoals oorlogen zijn onbewuste miscreaties. Je realiseert je niet dat je in gedachten met andere mensen vecht; je vecht in gedachten met jezelf. Je hatelijke gedachten in je geest creëren een liefdeloze, hatelijke en strijdbare wereld. Het is een onbewuste creatie. Pijn is onbewuste creatie. Niemand van jullie zou dit jezelf aandoen als je wist hoe te stoppen.

Wij leren jullie hoe je kunt stoppen jezelf en anderen pijn te doen. We leren je hoe je liefdevoller kunt zijn en kunt zien dat emotionele en mentale pijn zal verdwijnen. En aangezien emotionele en mentale pijn na verloop van tijd afneemt, zal ook fysieke pijn verdwijnen, omdat fysieke pijn het langetermijnresultaat is van mentale en emotionele pijn.

Dus als je nu fysieke pijn hebt, verander dan van gedachten en je lichaam moet reageren. Je lichaam wordt gemaakt uit de frequentie van de gedachten, overtuigingen en ideeën die je vasthoudt en waar je naar handelt, die dingen waarin je gelooft. Als je fysieke pijn hebt, ben je op een bepaald gebied van je geest niet op het goede spoor, daar waar je liefdeloos bent voor jezelf of anderen, waar je jezelf of anderen aanvalt. En de pijn van het lichaam geeft je een bericht dat je lange tijd het spoor bijster bent geweest.

Neem dit dus ter harte en weet dat pijn geen straf van God is. Het is een berichtensysteem van het lichaam om je te laten weten dat je gedachten, je gevoelens, je emoties, je overtuigingen niet op de goede weg zijn en al een tijdje niet meer op de goede weg zijn.

Om fysieke pijn te veroorzaken, moet je een tijdje van het pad zijn geweest. En dus wanneer je je gedachten, overtuigingen en ideeën begint te transformeren, moet je het lichaam een beetje tijd geven om te reageren op de gedachten, overtuigingen en ideeën die je nu gebruikt. Het gaat niet in een of twee dagen gebeuren, hoewel het kan; wonderen kunnen gebeuren en zullen gebeuren als je voor liefde begint te kiezen.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en je hoeft geen pijn te hebben.

Kies liefde. Kies voor vrede. Kies vriendelijkheid. Kies creativiteit. Kies zelfexpressie. Kies liefde.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten