zaterdag 31 juli 2021

Les 213 ~ Herhaling van de les 193: alles is een les die God mij graag ziet leren. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

De lessen die je hier leert stellen jou in staat je eigen denken ongedaan te maken.

Je kan het kommer en kwel noemen of patronen die je niet kunt doorbreken, maar ze bieden je een veelvoud aan mogelijkheden om iets anders te doen.

Het mag duidelijk zijn dat een wonder natuurlijk de keuze voor liefde is in plaats van angst.

Als je dus naar je leven kijkt en je kijkt naar de herhalingen die plaatsvinden, kun je zien dat de droefgeestigheid in je leven het resultaat is van een herhaalde keuze voor angst.

Als je die patronen in je leven wilt doorbreken, zul je de barrière van angst moeten doorbreken; die weerstand van angst die je hebt opgezet op basis van je eigen overtuigingen over de werkelijkheid.

Je zult je nooit kunnen losmaken totdat je moedig genoeg bent om door die angsten heen te gaan die je beperken en je in een zelfgeschapen gevangenis houden.

Kies dus voor liefde! Wees moedig! Als je in een patroon zit waar je niet van geniet, begeef je dan heel, heel dicht tot de rand van dat patroon en voel de angst en weet dat het niet echt is. Weet dat aan de andere kant van die angst vrijheid ligt.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten