donderdag 1 juli 2021

Les 183 ~ Ik roep Gods Naam aan en de mijne. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het klinkt een beetje gek, is het niet, dat je alleen maar Gods naam hoeft te gebruiken om Hem te vragen naar je toe te komen?

Er is een soort snelweg tussen jou en de Vader. Door dit woord, door dit gebed, door deze toverformule, zo je wilt, word je direct verbonden met Al Wat Is.

Als je dit woord de hele dag en tijdens je bezigheden keer op keer uitspreekt, - je doet bijvoorbeeld de afwas, je bent aan het koken, je voert informatie in in je computer - maar je gedachten zijn ergens anders, je hart is ergens anders, benoem je God om te komen en jou de vrede te brengen die alle begrip te boven gaat. En het zal gebeuren.

Als je dit woord gebruikt als je problemen hebt, wanneer je overdag een van je triggers tegenkomt, daal niet af in de hel, ga niet naar het slagveld, maar sta op door dit hoogfrequente woord en kom in verbinding met je Goddelijke Vader.

Het is een wonder dat jullie allemaal hier vandaag bij ons zijn, dat jullie deze lessen blijven verkiezen boven de verleidingen van de wereld. Ieder van jullie zal aanzienlijke verschillen gaan voelen in je normale staat van zijn, in je normale staat van denken.

Je bent nu bijna halverwege deze reis en je begint de vruchten van je toewijding te plukken. Net zoals iemand die zes maanden naar de sportschool gaat een transformatie begint te zien die onmiskenbaar is, beginnen ook jullie allemaal een transformatie te zien die onmiskenbaar is en geliefden, dit is nog maar het begin. Het is nog maar het begin van het terugwinnen van je hart, geest en je verbinding met je Vader.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten