vrijdag 23 juli 2021

Les 205 ~ Herhaling van de les 185: Ik verlang de vrede van God. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Ik ben niet een lichaam, ik ben vrij.
Want ik blijf wat ik ben. Zo schiep God mij.

Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Velen van jullie zijn gaan beseffen dat de vrede van God waardevoller is dan wat dan ook in de hele wereld.

Je ziet je filmsterren; je ziet je popsterren en je ziet ze vallen zoals dit gebeurt met idolen. Je ziet ze, met al hun geld en rijkdom, jong sterven of een catastrofaal persoonlijk leven leiden.

Het idee van succes in deze wereld is een zeer, zeer verwrongen idee en dat willen we vandaag onder de aandacht brengen.

Sommigen van jullie, die een vredig leven leiden, hebben het gevoel iets te missen. Sommigen van jullie denken bij het doen van dit werk, dit trainingsprogramma van Een Cursus in Wonderen, dat je iets gaat missen.

Je gaat niets missen! Wat je krijgt is veel waardevoller dan alles wat je met geld kan kopen of alle roem die je kan krijgen.

De vrede van God gaat alle begrip te boven. Het is een diepe, diepe acceptatie van alles wat je bent en alles om je heen. En dit is zo waardevol, want als je eenmaal vrede hebt bereikt, kan kennis naar je toe stromen.

Dat is wat met dit wezen gebeurde. Door alle verstoringen zo goed mogelijk uit haar geest te verwijderen, opende ze een deur in haar bewustzijn naar informatie waar ze in die lagere regionen geen toegang toe had. Ze is niet speciaal. Ze heeft alleen het wetenschappelijke programma van vergeving gevolgd waarover we in dit boek hebben geschreven en waar deze lessen je naartoe leiden.

Het is inderdaad een wetenschappelijke toepassing. Als je de lessen doet en de hele dag vergeving beoefent en doet wat je wordt opgedragen, zal ook jij de deur openen naar informatie waar je in de lagere rijken geen toegang toe hebt.

Waarom? Welnu, je hebt geen toegang tot deze informatie in de lagere rijken omdat het je zou corrumperen. Het zou ervoor zorgen dat je mensen manipuleert of dingen manoeuvreert om de zin van je ego te krijgen. Het ego is de baas in de lagere 3D-rijken. Naarmate je vergeving beoefent en je meer en meer denkt via het hart in plaats van het hoofd, raak je meer geïntegreerd, is er meer integriteit. En als je eenmaal integriteit hebt, wordt jou de toegang tot kennis verleend, want het is gevaarlijk om macht te hebben over iets waar je niet voor bent opgeleid.

We willen dus dat je begrijpt dat je steeds meer informatie zult ontvangen als je de geest tot rust brengt, als je die vredige staat van zijn bereikt die we de vrede van God noemen. Het is je natuurlijke erfgoed. Het is het soort geest dat wordt gecultiveerd door verstandig materiaal te lezen, door tijd door te brengen in de natuur, door gebruik te maken van jouw door God gegeven gaven van creativiteit, verbeeldingskracht en liefde. En het is op die plek dat je het ware geluk zult vinden. Dat garanderen wij.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten