woensdag 7 juli 2021

Les 189 ~ Ik voel de Liefde van God nu in mij. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die je kent als Jezus.

De liefde van God voor jou, in jou, is jouw natuurlijke erfgoed.

Alle angstaanjagende fantasieën die je hebt, angst voor oordeel, de meningen, de boosheden, verbijstering, alle drama, is door jezelf gecreëerd.

Je hebt de keuze. Ga je een vredig leven leiden of ga je verstrikt raken in elke kleine rimpeling op het oppervlak van de zee. Ga je diep duiken en genieten van de kalme diepte en schoonheid van de stilte?

Als je merkt dat je elke dag met hoge snelheid over de wereld rent, is dit een aanwijzing dat je bang bent voor God. Dit is een aanwijzing dat jij je spirituele evolutie niet echt waardeert. Het is een aanwijzing dat jij jezelf afleidt van een aantal diepe angsten die je nog koestert. Je wil niet stil zijn; je bent bang voor wat je zult zien. Je vertrouwt niet wat je zult zien.

Voor degenen onder jullie die bezig zijn, zouden we willen dat je jezelf elke dag een uur geeft dat vrij is van taken, zelfs niet het lezen van de Cursus, maar gewoon stil zijn. Neem een kopje thee mee en ga in de tuin zitten, gewoon buiten zijn. Je kan gaan wandelen, een rustige plek zoeken om te zitten en nadenken. Je kan gewoon naar je kamer gaan, op je bed gaan liggen en uitrusten.

Rusten is iets moois. Het geeft ruimte aan de antwoorden die jullie allemaal zo graag willen ontvangen.

Als je geen ruimte creëert voor berichten, voor inspiratie, voor begeleiding, hoe krijgen we het dan bij jou?

Wel, we kunnen het in je droomtijd bezorgen als we geluk hebben, maar velen van jullie hebben je dromen afgedaan als fantasieën, als onwerkelijkheid, als onbelangrijk en daarom herinner jij je dromen niet meer.

Als je het gevoel hebt dat je geen antwoorden krijgt, vertraag dan en creëer ruimte. Vraag om duidelijk een antwoord te krijgen in welke vorm dan ook die geschikt is voor jou in de evolutie die je nu hebt.

Er zijn wezens die de Stem van God niet kunnen horen, omdat het hen de stuipen op het lijf zou jagen. Er zijn wezens die dit soort overdracht niet aankunnen, omdat ze er gek van zouden worden. Maar als je oprecht geïnteresseerd bent in verbinding, als je oprecht geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van een relatie met je gidsen en leraren, geef het dan de ruimte en laat de liefde van God in je opkomen en een opening brengen.

Een stille pauze in de loop van de dag waar je in staat bent om gewoon te zijn met wat dan ook gebeurt.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten