maandag 12 juli 2021

Les 194 ~ Ik leg de toekomst in Gods Handen. Met toelichtend commentaar via Tina Spalding.

 




Jullie zijn inderdaad gezegende wezens. Ik ben diegene die jij kent als Jezus.

Als dit niet als een grote opluchting klinkt ‘je toekomst in de handen van God leggen’.

Wat het ego je zal vertellen is dat dit niet veilig is en dat je je toekomst in zijn handen moet leggen, dat het geweldige plannen heeft om de wereld te beheersen, mensen te beoordelen en alles op orde te houden.

Neem even de tijd en denk hier eens over na: welk gevoel geeft jou een gevoel van veiligheid? Welke optie geeft je een veiliger gevoel: het ego laten doen wat het doet of je toekomst in de handen van God leggen?

God is de welwillende kracht die jou heeft geschapen. Waarom zou God toestaan dat jou iets overkomt dat ongepast is?

Ziekte is een fabricage van het ego. Ziekte komt niet van God; ze komt voort uit angst, uit weerstand, je controle. Ze komt van jou uit een afgescheiden, geïsoleerde, verstoorde denkgeest.

Ziekten komen niet van God. Daarom is het zo belangrijk om de kracht van deze keuze te beseffen. Gezondheid, leven en liefde zijn naar Gods beeld. Niet dood, ziekte, pijn en lijden.

Je moet de vruchten observeren van het denksysteem dat je volgt. Je moet begrijpen dat God Liefde is en dat de dood en ziekte niet van God is. Gezondheid, leven, creativiteit, liefhebben, uitbreiding is van God. Je bent gemaakt naar het beeld van God.

Neem deze beslissing dus de hele dag door vandaag. Maak je geen zorgen over de toekomst. Denk niet na over wat er kan gebeuren als je dit of dat doet, maar vertrouw erop dat als je op dit moment je best doet, in welke situatie ook, als je vergeeft en liefde geeft aan wat je ook doet, je in feite op een goddelijk doel vertrouwt. Je geeft in feite je toekomst over in de handen van God en in die overgave ontspan je en doe je het allerbeste wat je kunt.

In plaats van aangestoken te zijn door angst, zorgen en wrok, ben je aanwezig. Je bent, in dit heilige moment, liefdevol en dat garandeert jou een mooie toekomst.

Ik ben diegene die je kent als Jezus en ik zal morgen weer tot je spreken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten