woensdag 13 januari 2021

Les 14 ~ God heeft geen betekenisloze wereld geschapen. Met commentaar door Jezus.


 

Gezegend ben je. Ik ben degene die je kent als Jezus. We zijn fier op je dat je tot hier bent geraakt. Twee weken ben je nu bezig aan de ontmanteling als het ware en de herstructurering van jouw bewustzijn.

Terwijl je door deze lessen gaat worden er tientallen jaren, en zelfs incarnaties, vrijgemaakt van verwrongen ideeën, angsten en onjuiste informatie dat door jouw denken aanvaard werd en waarnaar jij hebt gehandeld. Dit is goed om in gedachten te houden wanneer je nog eens gefrustreerd geraakt, iets wat jouw ego op regelmatige basis zal doen.
Het zal reageren: ‘Dit is nu eens de meest stomme les ooit. Wat gaat dit traag zeg. Zouden we niet beter meedoen aan een weekend intensief werken waarin het ego volledig ontkracht wordt?’
Dergelijke voorstellen van je ego zullen er aankomen.
Omwille van de controle van het ego over jouw keuzes, omwille van de waarde die jij aan iets toekent en omwille van jouw geloof over wat werkelijk is, mag jij je aan een grote uitdaging hierin verwachten. Een waarschuwing over de werkelijkheid van deze wereld is hier op zijn plaats. Wat jij ziet als jouw fysieke wereld waarop jij, in de vorm van jouw lichaam woont, wordt in deze materie niet erkend als de werkelijkheid.

Wat werkelijk is, jouw werkelijke aard, is jouw eenheid met al wat is. De werkelijkheid ben ‘jij’ zonder enige vorm van angst, vervorming en geloof dat jou weghoudt van jouw ware aard, die jouw ware natuur is. Blijf je hiervan bewust terwijl je deze lessen doorneemt.

Misschien brengt dit je mogelijk van je à propos en vraag jij je af: ‘Als dit niet de werkelijkheid is, wat dan wel?’

We zullen jou begeleiden naar jouw werkelijkheid door jou te sturen in de richting van je liefdevolle Zelf en een hogere frequentie waar je toegang krijgt tot verschillende ervaringen. Zo zal je leren inzien dat de werkelijkheid die je nu gelooft te kennen enorm verschillend is van de werkelijkheid die je in de toekomst zult ervaren. Je zal binnen een aantal jaren zodanig veranderen dat je, wanneer je terug zal kijken op vandaag, zal zeggen: ‘En ik die dacht te weten wat de werkelijkheid was. Ik ben nu een totaal ander iemand.’

Wees gewetensvol maar ook geduldig. Een onbegrensd geduld leidt jou tot het gewenste resultaat. Met andere woorden, wanneer je vertrouwd op dit rustige en zachtaardig dagelijks proces en je doet wat er van jou gevraagd wordt, of je het nu begrijpt of niet, of je het nu leuk vindt of niet, of het je stoort of niet stoort, je mag je aan de grootste beloning verwachten. Wanneer je echter ongeduldig wordt, vooruit wil springen, dagen mist of uitstelt, dan verleng je slechts de tijd waarin je leeft met een verwrongen denkgeest en waarin je lijdt.

Denk daar maar eens over na wanneer je overweegt om, bijvoorbeeld vandaag, de les over te slaan. Doe het niet. Onthoud dat je een investering doet in het meest winstgevende, welvarende en overvloedige denksysteem dat er is en dat zorgt voor gezondheid, geluk, vreugde en uiteindelijk bevrijding van deze aarde.

Ik ben degene die je kent als Jezus en ik zie je morgen opnieuw.

8 opmerkingen: