dinsdag 5 januari 2021

Les 6 ~ Ik voel onvrede omdat ik iets zie wat er niet is. Met commentaar van Jezus.


 

Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit zijn belangrijke bijeenkomsten, dit samenkomen om de lessen te doen. Je moet begrijpen dat contact maken met liefde via jullie technologie, een krachtige versterking is voor het universum. Zet dit niet zomaar weg als van weinig betekenis, klein of irrationeel.

Het lineaire karakter van het onderricht dat je kreeg – het principe dat er enkel fysiek een oorzaak en gevolg is – vormt een van de grootste handicaps in jouw maatschappij.

Je bent een holografisch wezen, de kern van een enorme schepping. Het zendt uit en trekt aan, over en weer, van jou uit en naar jou toe. Wanneer jij jouw denken verandert en anders naar de wereld kijkt, verandert de wereld. Als dat geen wonder is! Iets wat volgens de fysieke wetten van het universum, zoals deze nu begrepen wordt, niet kan gebeuren. Die wetten kloppen niet. Ze zijn van nature materialistisch, klein en hebben een lage vibratie. Je kijkt enkel naar de fysieke wereld. Dat wil zeggen dat als je iets aanraakt het zal vallen, maar als je dat ding niet aanraakt dan gebeurt er niets. Dat zijn de beperkingen van de begrippen van jullie maatschappij. Ik moet € 2,00 verdienen wil ik een item van € 2,00 kopen.

Naarmate je de lessen van Een Cursus in Wonderen doet, zuiver jij je denkgeest van deze belachelijk simplistische en laag trillende ideeën. Wij brengen je nu op dezelfde hoogte van de waarheid van wie je bent – een prachtige schepper gemaakt naar het beeld van jouw God. Dat wil dus zeggen dat jij een zeer krachtige schepper bent die werelden creëert.

Je hebt je eigen wereld gecreëerd. Jouw lichaam, je werk, familie, vrienden, je bankrekening, al deze dingen omvatten de wereld die jij gemaakt hebt. Bovendien draag jij hiermee bij aan de trillingsfrequenties van het collectieve bewustzijn en de totale frequentie van de planeet. Wat je hier doet is bijzonder krachtig, ontken dit niet.

Met les 6 ga je weer een stapje verder in je bewustzijn. Je begint jouw manier, waarop je normaal gezien kijkt, in vraag te stellen. En dit is een groot geschenk aan jezelf, je familie, je vrienden en aan de wereld in haar geheel. Wonderen zijn jouw geboorterecht. Ze zijn het natuurlijke werk van jouw krachtige creatieve denkgeest.

De kracht van jouw denkgeest werd jou niet geleerd. Je hebt lukraak gebruik gemaakt van jouw gedachten en gevoelens zonder daarbij te beseffen dat elke gedachte een gebed is dat vraagt om iets. We vragen jou nu aandacht te schenken aan de eerste fase in het disciplineren van je geest om te creëren in overeenstemming met wat je wilt ervaren en waarvan je weet dat het goed is, dat het waar is, dat het liefdevol en vriendelijk is.

Ik ben degene die je kent als Jezus. We vinden het fijn dat je vandaag bij ons was en hopen dat je er morgen voor les 7 ook weer bij zult zijn. Ook Tina, ons kanaal, houdt van deze lessen. Haar blijheid verrast haar nu ze opnieuw een voor haar dierbare, oudere vriend heeft opgezocht. Ook ik ben haar dierbaar en jij bent haar dierbaar. Ze houdt ervan dit werk met jou te delen en je mag gerust weten dat het haar grote passie en doel is.

Ook jij zal je passie en doel vinden door het doen van deze lessen. Blijf er dus mee doorgaan om elke dag bij ons te zijn om het mooiste van je denkgeest te verkennen. We spreken je heel binnenkort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten