donderdag 14 januari 2021

Les 15 ~ Mijn gedachten zijn beelden die ik heb gemaakt. Met commentaar door Jezus


 

Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Deze lessen zijn een ware uitdaging voor je denkgeest, is het niet?

Je bent zodanig getraind dat je gelooft dat er een uiterlijke objectieve wereld is die helemaal los staat van jou. Een wereld die totaal niets te maken heeft met jou en die nooit zal veranderen, ongeacht wat er binnen in jouw denken gebeurt. Dit is een van de grootste geheimen die voor jou, gedurende de laatste duizenden jaren, bewaard is gebleven. Dat is niet altijd zo geweest. Heel lang geleden werd vergelijkbare stof als deze onderwezen.

Van sommige gevestigde religieuze structuren in jouw maatschappij is het de bedoeling te voorkomen dat jij begrijpt hoe jouw geest werkt. En als je niet weet hoe jouw denken werkt dan richt je door jouw oordelen en je projectie als het ware het geweer constant naar jezelf en ga je er niet van uit dat jij verantwoordelijk bent voor de wereld die jij naar buiten projecteert.

Die kennis echter stelt jou in staat om jouw wereld vrij snel te transformeren, maar dat is zeer tegen de zin van de heersende machthebbers. Zij willen jou het liefst in een machteloze, beangstigende en makkelijk te controleren positie behouden.

We willen hier echter niet lang bij stilstaan en we noemen dit ook geen zonden. We gaan er van uit dat dit vergissingen zijn die veel mensen gemaakt hebben en we zetten deze vergissingen nu recht. We gaan niet in op het beschuldigen van iemand. We willen het dualistisch geloof dat de ene ‘slecht’ is en de andere ‘goed’ niet langer in stand houden want dan ben jij het slachtoffer van de wereld die je ziet. Door jouw macht over de wereld die je waarneemt terug op te eisen begin je in te zien dat het aan jou is hoe je iets ervaart.

Het is hier een prachtige, prachtige plek om te zijn, een vreugdevolle plek. En we willen dat jij die vreugde in jou voelt, de vreugde dat jij in staat bent wonderen te verrichten, dat jij een wondergericht iemand bent en dat je verwant bent met die waarheid diep in jouw bewustzijn.

Je bent dit enkel vergeten en je hebt deze waarheid bedekt met onjuiste gedachten, overtuigingen, identificatie en focus.

We feliciteren je vandaag weer omdat je er voor koos naar de les te komen. En we moedigen jou aan om dat morgen ook te doen.

Op jouw planeet vindt er nu een transformatie plaats. Je doet er dus goed aan je denken preventief te transformeren zodat je niet te veel geraakt wordt door de gang van zaken. Wanneer je grote veranderingen op je planeet gewaarwordt of wanneer het er nogal onstuimig aan toe gaat – of dat nu komt door de politiek of door geldzaken – dan zal jij je niet al te fel identificeren met de wereld, maar zal je verbonden zijn met de Heilige Geest en in vrede blijven.

Ik ben degene die je kent als Jezus en we zien elkaar morgen terug.

4 opmerkingen:

  1. Hallo Annemie,
    Ik geniet van de lessen en het commentaar van Jezus!
    Komen er ook nog video’s van de ascensie serie?
    Zou wel fijn zijn.
    Lieve groetjes,
    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Vera,
      De ascensie serie plaats ik ook op deze blog met de gesproken tekst eronder uitgetypt, maar niet vertaald. De reden: door de dagelijkse vertaling van het commentaar kom ik er niet aan toe om die boodschap ook te vertalen. In ieder geval niet nu direct. Hou gewoon de blog verder in de gaten zou ik zeggen, of beter volg mij per email en dan wordt je als eerste op de hoogte gebracht. Hartegroet. Annemie

      Verwijderen