vrijdag 15 januari 2021

Les 16 ~ Ik heb geen neutrale gedachten. Met commentaar door Jezus.


 

Gezegend ben je. Ik ben degene die je kent als Jezus.

En dit is een belangrijke les: ik heb geen neutrale gedachten.

Je hebt duizenden gedachten gedurende de dag waarvan jij je niet bewust bent. Gezien je zulke gedachten denkt, creëer je ook hiermee overeenstemmende ervaringen.

Je bent bijvoorbeeld verontwaardigd en terwijl je in je auto zit herhaal je het twistgesprek dat je had op het werk (en in jouw fantasie ben jij natuurlijk, zoals steeds, degene die als overwinnaar uit deze redetwist komt, is het niet?). Maar wat je aan het doen bent is dat je hiermee het zaad plant voor een oorlog. Met jouw vrije wil kies jij ervoor om een oorlogsbeeld in stand te houden en je wint nog ook. Je vertelt hiermee aan de wereld dat je oorlog wil en dat je bovendien de oorlog wil winnen omdat je gelooft dat aanval de beste oplossing is voor jouw probleem.

Wanneer je nu, in je auto, blijft nadenken over de redetwist, dan sta je er niet echt bij stil welke signalen je hiermee uitzendt, toch? Het is niet zo dat je denkt: ‘aanval en oorlog vind ik waardevolle dingen en daarom beeld ik mij in dat ik het gevecht heb gewonnen.’ Maar dat is precies de trillingsfrequentie die je hiermee aanstuurt.

Als je thuis, op de televisie, beelden ziet van een oorlog dan steek je de handen in de lucht en zegt: ‘Oh God, oh God, wat is dit toch vreselijk.’, maar je hebt niet in de gaten dat je zelf oorlog in stand hebt gehouden terwijl je terugreed naar huis.

Die trillingsfrequentie van oorlog en het geloof in aanval is de brandstof die gebruikt wordt door hen die oorlog willen stoken. Ze kennen de kracht en de energie die door het denken veroorzaakt wordt. Ze weten dat als ze jou trainen in een geloof dat aanvallen en overwinnen een goede zaak is, dat jij dan de nodige trillingsfrequenties uitzendt waar zij door gevoed worden. Ze zijn in staat die energieën te sturen in de richting van de oorlogen die ze willen er is geen verschil of onderscheid tussen de trillingsfrequentie van oorlog en de frequentie die jij hebt uitgezonden.

Je merkt het verschil niet, maar de energie blijft wel in stand gehouden. Daarom is het hard nodig dat jij het belang erkent van een denkgeest in vrede, de staat waar wij je naartoe leiden. Jouw mening over aanvallen en het oordelen over andere mensen zijn dus geen neutrale gedachten, maar genereren enkel negativiteit.

Ik ben degene die je kent als Jezus en we willen dat je hier een tijdje blijft bij stilstaan. Waar of wanneer val jij aan? Wanneer voer jij oorlog? En dat is okay; het is niet zo dat je nu hiervoor jezelf op je kop moet geven want aan de hand van deze lessen doe je het nodige om dit ongedaan te maken, het zuiveren van je denken van dergelijke overtuigingen. Maar realiseer je goed dat er dus geen neutrale gedachten bestaan.

We zien je morgen terug.

 

2 opmerkingen: