zondag 17 januari 2021

Les 18 ~ Ik ben niet de enige die de gevolgen ervaart van mijn zien. Met commentaar door Jezus.


 

Gezegend ben je. Ik ben degene die je kent als Jezus. En we zijn blij dat je ook vandaag bij ons bent.

We willen dat je de kracht van het collectieve denken, van het collectieve bewustzijn, begrijpt. Elk van jullie is hierin betrokken, doet dezelfde dingen en ervaart af en toe ook dezelfde verwarring. En daar is niets mis mee. Van deze lessen worden niet verondersteld dat ze door het ego worden begrepen. Het doel van deze les is de totale verbinding van de denkgeesten aan te tonen.

Jou werd geleerd dat je afgescheiden bent van alles. Het bagatelliseren en belachelijk maken van psychische verschijnselen is een van de strategieën die door de maatschappij gebruikt worden om jullie afgezonderd te houden van elkaar en om je weg te houden van het bewustzijn dat jullie allemaal verbonden zijn met de Geest van God en met elkaar.

Vele van jullie werden belachelijk gemaakt door anderen wanneer je het had over een of ander paranormaal verschijnsel of voorgevoel. Maar wat je toen werkelijk ervaarde was een verbinding van denkgeesten. Iemand dacht iets over jou en dit pikte jij op.
Je kent zeker de ervaring dat je bij een goede vriend, vriendin of je partner bent en je wil iets zeggen en hij of zij is je net voor en zegt precies wat jij wou zeggen. Je vindt het raar dat jullie beide aan hetzelfde aan het denken waren. Maar dat gebeurt voortdurend. Maar aangezien jullie als mensen geheimen hebben en zo goed zijn in een verdedigende opstelling komt zo’n ervaring niet als normaal over tenzij je een heel vertrouwelijke relatie hebt met iemand waarin zo’n soort zaken zich ontpoppen.

Dit is dus een heel belangrijk onderdeel om te begrijpen waarom het zo waardevol is dat jouw denken getraind wordt. Je denkgeest is met alle andere denkgeesten verbonden en heeft invloed op alles. In dit trainingsprogramma kennen we dus niet langer ijdele gedachten, maar zeggen we dat jouw gedachten er heel erg toe doen. Het is een geschenk voor jou en aan iedereen om je heen en op de planeet om een liefdevolle frequentie te behouden binnen dat bewustzijn waarvan je denkt dat jij bent.

Wees bereid om deze les te doen. Doe de les met enthousiasme en weet dat je doordat je de lessen elke dag met velen tezamen doet je hiermee een grote dienst bewijst voor de mensheid. En weet ook dat er veranderingen gaande zijn, niet alleen in jou, maar ook in het collectieve denken.

Ik ben degene die je kent als Jezus en we spreken elkaar morgen terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten