zaterdag 23 januari 2021

Les 24 ~ Ik zie niet wat mijn hoogste belang is. Met commentaar door Jezus.


 

Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Dit is de reden van een hoop problemen die je op je nek haalt, overtuigd zijn dat je weet wat jou gelukkig maakt.

Weer vestigen wij jouw aandacht op de vele conditioneringsprocessen die jij in jouw maatschappij doorlopen hebt. Een voorbeeld: de wagenfabrikanten hebben buitensporig veel geld besteed aan de reclame van veel sexy wagens op seksuele locaties en bestuurd door sexy mensen.
Wanneer jij je dus zit te vervelen, je voelt je eenzaam, niet zo aantrekkelijk, dan komen die vele oude reclames, die je opgeslagen hebt in je geheugen (niet in jouw bewuste geheugen, maar ze zijn er wel), naar boven drijven als een antwoord, een uitkomst voor jouw gevoelens.
De reclamebranche is heel slim opgezet en is een zware belasting voor jou als goed getrainde verbruiker in jouw maatschappij.

In Een Cursus in Wonderen hebben we het over zeer diepgaande principes. En elke dag worden jou, door alledaagse dingen en situaties, de toepassing van deze principes aangetoond. Kijk bijvoorbeeld eens naar het eetpatroon. Voortdurend word je bekogeld door reclamespots over dingen die op eten lijken (we willen die zaken zelfs geen voedsel noemen). Pizza bijvoorbeeld. Je kent wel die advertenties met de lange slierten gesmolten kaas, de vrolijke mensen die cola drinken en pizza naar binnen werken. Als je honger hebt zijn het die beelden die hun weg vinden naar jouw bewustzijn. Het zal niet een kom zijn gevuld met biologisch gekweekte bosbessen, omdat jouw dagelijkse voeding opgebouwd wordt met de ingrediënten uit jouw bewustzijn. Dat wil dus zeggen, terwijl je op de bank zit en je kijkt naar de programma s die jou programmeren, dan maak je vrijwillig gebruik van jouw vrije wil om de reclame boodschappen toe te laten in jouw denkgeest, wat jou medeplichtig maakt aan het bevuilen van de ingrediënten voor jouw voedsel.

We willen dus dat je begrijpt dat jouw onvermogen om te bepalen wat jouw hoogste belang is hieruit voortkomt. De vele tussenkomsten die je momenteel krijgt van Spirit, de vele channelingen en boodschappen over het transformeren van jouw denken om jou te sturen in de richting van liefde, worden steeds sterker omdat wij jullie een halt moeten toeroepen niet verder af te dalen in de diepte van de intense mentale en emotionele manipulatie van jullie maatschappij.
En je moet goed weten dat het tijd nodig heeft voordat we jullie gedachten op een ander spoor kunnen zetten, te elimineren of ervoor te zorgen dat jij jezelf herprogrammeert.
We vragen jou daarom om geduldig te zijn gedurende dit proces.

De reclamewereld, de ondernemingen, de kerken en scholen die jou getraind hebben, hebben buitengewoon veel geduld gehad, waren extreem vastberaden en er is een enorm bedrag gespendeerd om jou te krijgen waar zij wilden dat je was.

Het is nu aan jou om even vastberaden te zijn. Je hoeft daar niet veel geld aan uit te geven, in feite helemaal niets. Je moet echter wel even vastberaden zijn als zij zijn. We vragen je niet om hen te veroordelen. We vragen je ook niet om hen te haten. We zeggen gewoon dat ze heel slim te werk zijn gegaan en dat zij deze principes tegen jou gebruikt hebben. Daarom is het nu tijd om afstand te nemen van hun voeding naar ons voedingsplan voor het gezond maken van de denkgeest. Laat ons niet meer terugkijken naar hem. Laten we die programma s uitschakelen. Laat ons terugkeren naar dit eenvoudige ophelderingsproces.

Ga zo veel mogelijk de natuur in. Lees goede lectuur. Leef je creatief uit. Heb op een liefdevolle manier contact met familie en vrienden. Begin met het proces om je vrije wil terug te vorderen.

Ik ben degene die je kent als Jezus. Dit is een heel belangrijk iets voor jou om dit jaar te doen. Het bedrog, het spel en de chaos die je nu in de wereld aantreft kan jou geen vrede geven. Je zal daarin geen vrede vinden. Het is het eindresultaat van een hele hoop aan negatieve programmering en van angstig denken. Keer je terug naar mij. Keer terug naar vrede. Wend je gedurende de dag een aantal keer richting liefde. Doe dat ook vandaag en toon hiermee jouw vastberadenheid aan, vastberaden om een met vrede gevulde denkgeest te hebben. We spreken elkaar morgen terug.

3 opmerkingen: