vrijdag 22 januari 2021

Les 23 ~ Ik kan ontsnappen aan de wereld die ik zie door aanvalgedachten op te geven. Met commentaar door Jezus.


 

Gezegend ben jij. Ik ben degene die je kent als Jezus.

Het is fijn het gelach van deze vrouw te horen terwijl ze naar de les komt. Bekritiseer haar niet voor dit beetje vreugde. Het was een moment van blijheid dat binnengleed in de ernst van deze lessen. Maar lief mooi mens, ook jou kan dit overkomen door het veranderen van jouw denken over de wereld en hoe je bijdraagt aan de chaos en aan de liefdeloze aard op deze plek waar jij jezelf terugvindt. Je bent diepgaand gemanipuleerd, steeds verder en verder, de aanval in en dat is iets wat we nu willen aanhalen.

Puur non-dualisme betekent dat wat in deze wereld gebeurt geen Invloed heeft op jou; jij bent als het ware degene die beïnvloedt. Er zijn sommige, zeer begaafde wezens in jullie maatschappij die deze principes zeer goed begrijpen, ze zijn zeer goed opgevoed in wat betreft het spirituele creëren. Ze begrijpen precies wat hier onderwezen wordt.  Zij hebben ervoor gezorgd dat in jouw onderwijssysteem, in de opvoeding en de religie dit soort dingen niet onderwezen worden en gebruiken deze informatie in de reguliere media systemen - het programmeren van geweld en aanval in jullie vermaak, jullie amusement, want dit leert jou hoe je beter kunt aanvallen, hoe je gewelddadiger en agressiever wordt, zodat je langs de lijn van angst en strijd blijft miscreëren.

Dit geeft jou heel weinig kracht, maar voor hen die het wel begrijpen, die deze principes wel begrijpen, is dit het grote deel van hun macht.

We zijn hier niet om iemand aan te vallen, maar we willen de waarheid naar voren brengen over het kijken naar geweld - in sport, in de ‘moord en mysterie’ voorstellingen, in de oorlogsfilms die kaskrakers werden - zij nodigen aanvalgedachten uit in jouw denkgeest die dan gebruikt worden in het wat en hoe van jouw creatie. Je moet goed begrijpen dat er geen nutteloos vermaak bestaat wanneer er geweld bij betrokken is.

Als onderdeel van deze les moet je ook weten hoe deze indoctrinatie werkt. Neem dus alsjeblief afstand van het kijken naar geweld; het is volledig tegengesteld aan deze les. Het is een van de moeilijkste verslavingen in jouw maatschappij. Je leven is op een of andere manier saai geworden omwille van je werk, de verstedelijking van jouw maatschappij en omwille van de indoctrinaties dat je moet werken om geld te verdienen. Daardoor komt het dat je enkel in vermaak en vertier je gevoelens kunt ervaren

Dit maakt deel uit van het proces waarvan we graag hebben dat je dit vandaag tot je neemt. Het enige wat je moet doen is observeren wanneer je geniet als je kijkt naar geweld. Misschien is het bij een nederlaag in een voetbalwedstrijd, of de held die de vijand verslaat in jullie kaskrakers, of een of andere vreemde moordserie. Wat wij jou vandaag vragen is om zonder oordeel, zelfhaat of haat te observeren waar jij die vorm van vermaak gebruikt. Enkel observeren. De eerste vergevingsoefening in wat dan ook dat jij je ziet doen is gewoon zeggen: ‘Aha, hier heb je het. Dat is interessant.’ Val jezelf niet aan. Dat is niet het probleem dat moet opgelost worden. Observeer gewoon en vraag jezelf af: ‘Is hier misschien voor mij een andere manier? Kan ik misschien iets anders doen in plaats van dit?

Ik ben degene die je kent als Jezus en we houden enorm veel van jou aan deze kant. We steunen jou zo goed als mogelijk, niet alleen verbaal, in deze vorm, maar ook op energetisch niveau. Vraag mij om hulp wanneer je jouw dagelijkse les oefent, voor je ‘s nachts gaat slapen en wanneer je ‘s morgens wakker wordt. Vraag mij gewoon om jouw gids te zijn gedurende dit leerproces.

Ik ben degene die je kent als Jezus en we zien elkaar morgen terug.

3 opmerkingen: